Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bajom lehet Minden nap iszok...

Reflmix kérdése:

Bajom lehet Minden nap iszok energia italt?

Figyelt kérdés
voltunk már orvosnál mégis azt mondta h alacsony a vérnyomásom :S (általában Monster vagy Burnt iszok)
2011. ápr. 26. 10:30
1 2
 1/20 3rdeye válasza:
54%
az energiaitalok be sem lettek tesztelve. az ilyen hülyéken tesztelik le most, mint te
2011. ápr. 26. 10:33
 2/20 A kérdező kommentje:
de mondják h szokjak le de mér ?? :) legfinomabb drink
2011. ápr. 26. 10:35
 3/20 anonim ***** válasza:

Azért szokjál le,mert marhára egészségtelen!

Tessék,talán viccesnek fogod találni,de azért érdemes elolvasni:

[link]

2011. ápr. 26. 10:40
 4/20 anonim ***** válasza:

Mert van benne bőven koffein, másrészt nagyon cukros, harmadrészt szénsavas.

Ebből az első azért gond, mert egyrészt addiktív, kisebb függőséget okozhat. Ráadásul ha az élénkítő hatása miatt iszod, akkor sajnos egy idő után hozzászokik a szervezeted, és egyre többet kell innod, hogy ugyanazt a a hatást elérje (ismerek olyat, aki napi hármat iszik). Emellett van még egyéb nem sorolandó mellékhatása is, főleg fiatalok számára.

A cukorral a gond; elhízol tőle, és mivel a mai gyerekek egyébként is sok cukrot isznak, ez rátesz még egy lapáttal, és sok gondod okoz amellett, hogy növeli a cukorbetegség kialakulását.

A szénsavassága a gyomornak is rosszat tesz, másrészt a fogaknak súlyosan árt a rendszeres fogyasztása.

Remélem, ennyi elég volt. Kihagytam azt, hogy emellett még rengeteg mű dolgot belepakolnak, hogy olyan "finom drink"-nek tűnjön neked. Egyszer olvasd el az összetevőket.

2011. ápr. 26. 10:41
 5/20 anonim ***** válasza:
én úgy tudom h depressziót okoz hosszú távon.
2011. ápr. 26. 10:56
 6/20 A kérdező kommentje:
kössz ! a hizás nem gond mert igy is 40 42 kilo vagyok és 14 :D
2011. ápr. 26. 10:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Nos, nem mindenkinek kell hosszútávon gondolkodnia...Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te egyáltalán nem akarsz leszokni az energia italokról. Akkor meg mi értelme a kérdésnek?
2011. ápr. 26. 11:16
 8/20 anonim ***** válasza:

"kössz ! a hizás nem gond mert igy is 40 42 kilo vagyok és 14 :D"

- Egyelőre... de azért örülök, hogy tanácsot kérsz, és hosszan leírom a problémákat, és Te meg egy ilyen tök felesleges megjegyzéssel egy szmájlit a végére odabiggyesztve letudod. Mi értelme volt így kérdezned?

2011. ápr. 26. 11:26
 9/20 anonim válasza:
Hogy a büdös francba ne
2011. ápr. 26. 11:26
 10/20 anonim ***** válasza:

Ha 14 vagy akkor pláne el kúrt káros...

Ne légy hülye, mert később csomó szhart idézhet elő.

Még az sem annyira egészségtelen ha valaki napi 3 kávét megiszik. (nem felbújtás nehogy átálj arra)

2011. ápr. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!