Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc gyümölcsszörp...

Melyik a kedvenc gyümölcsszörp-márkátok?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami nincs tele tartósítószerrel, s így nem okoz gyomorégést.
2011. ápr. 23. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Bagaméri!!!!!!
2011. ápr. 23. 22:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan azért a nagyon drága szörpért vannak oda,most nem jut eszembe a neve,hosszú vékony üvegben van,mert hogy nagyon finom,meg nincs benne tartósító.Vettem már egy párszor,többféle ízben,hátha megkedveljük,de nem ízlik a családnak.Viszont a Sió,és a Pölöskei nagyon finom szörp szerintem.
2011. ápr. 23. 22:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Piroska szörpre gondolsz?
2011. ápr. 23. 23:10
 4/13 A kérdező kommentje:
A Pölöskei nagyon finom, ez tény, viszont annyi benne a tartósítószer, hogy azonnal gyomorégésem van tőle.
2011. ápr. 23. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi a Piroska szörpöt szeretjük, abból is a málnát. Tényleg nem a legolcsóbb, 500 ft körül van egy 7 decis, de pl soha nem romlott még meg, hiába írják rá, hogy egy hétig jó felbontás után, akkor is csak hűtőben. Nincs hűtve, mégis eláll akár két hétig is, persze ha kitart addig. :)))
2011. ápr. 23. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:
22:52 vagyok,nem a Piroskára gondolok,hanem arra a nagyon népszerű másikra,nem tudom most a pontos nevét,yoyo talán?3 évig voltam pénztáros egy nagy üzletben,ezt vitték a legjobban,mert hogy nagyon finom,meg nincs talán benne tartósító.Akkor vettem én is,de nem ízlett nekünk.
2011. ápr. 23. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Megvan,simán csak YO szörp.Meg voltak veszve érte az emberek,úgy vitték,mintha ingyen adtuk volna,főleg amikor akciós volt.De akció nélkül is ez volt a sláger szörp.
2011. ápr. 24. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem a Tesco-s bodzaszörp a kedvencem és a Mautner Markhof cukormentes málna.

Cukrosat sose veszek.

2011. ápr. 24. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Sió. :)
2011. ápr. 24. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:

00:39 Én cukorbeteg vagyok,ezt a Mautner Markhof cukormentes málna szörpöt hol lehet venni?

Köszi!

2011. ápr. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!