Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt elkészíteni?

Hogyan kell ezt elkészíteni?

Figyelt kérdés

[link]

először is gondolom nem sütőbe kell megkeményíteni a csokit, hanem máshogy. hogyan?:D:D csak várni, hogy megkeményedjen, és ennyi?

a másik, hogy kipukkasztani a lufit, a keményedés után kell, vagy akkor amikor még lágy a csoki? segítsetek lécci :)

2011. ápr. 15. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap vagy az előtt volt hasonló kérdés, és volt ott más link is, amugy a csoki magától visszakeményedik. És ha a csoki még lágy, akkor összeesne ha kipukkasztanád a lufit, szóval szerintem meg kell várni amig megszilárdul.
2011. ápr. 15. 22:06
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi szépenn:):)
2011. ápr. 15. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:

A linkben nálam csak képek vannak, leirás nincs.

De nem tudom miböl gondolod, hogy a sütöbe kellene rakni.

A megolvasztott csokiba mártod a lufikat és egy sütöpapirral kibélelt tepsire vagy tálcára rakod. A sütöpapir azért kell, mert arra nem ragad rá, ha kész, le tudod szedni. Hütöben vagy más hüvös helyen megvárod, amig megkeményedik a csoki (ez nem túl gyors, nem szadab túl hamar próbálkozni, mert szétmennek). Ha teljesen kihültek és megkeményedtek, akkor lehet csak a lufikat kiszedni, ha korábban próbálkozol, akkor nem marad meg a forma.

2011. ápr. 15. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Felolvasztod a csokit,ha már nem forró,akkor belemártod a lufit,ráteszed egy tálcára,és hagyod megdermedni. Pár óra alatt meghűl,hűtőben hamarabb. Akkor veheted ki belőle a lufit. Csak bevonócsokit használj,és ne higítsd fel olvasztáskor semmivel.
2011. ápr. 15. 22:13
 5/11 A kérdező kommentje:

bevonócsoki... olyat hol lehet kapni? pl tesco? rá van írva a csomagolásra, hogy bevonócsokoládé?

hogyan csináljam azt, hogy kihűljön a csoki, de ne keményedjen vissza??

2011. ápr. 15. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
bevonócsokit már sajnos csak a Mikulástól lehet kérni legközelebb...
2011. ápr. 15. 22:40
 7/11 A kérdező kommentje:
na, most komoylan?
2011. ápr. 15. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Bármelyik üzletben kapsz!Sokféle tejbevonó vagy étbevonó létezik de a legjobb a Katica nevü szerintem.Igen rá van írva ,h.ét,vagy tejbevonómassza.Egyszerüen kóstold meg és tudni fogod ,h.mikor langyos akkor mártsd bele a csokiba.Várj szerintem legalább 1órát(én a hűtőbe is betenném)és pukkaszd ki a lufit.
2011. ápr. 15. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként nem a csokik közt lehet általában megtalálni a bevonómasszát hanem ahol a pudingok vaníliáscukor ilyesmi van!
2011. ápr. 15. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!