Miért jó a zöld tea?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 14:05
1/5 anonim válasza:
szia, azért mert:
A zöld teának sokféle kedvező élettani hatást tulajdonítanak. Ezek némelyike már tudományosan is bizonyított, más hatásokat hosszú múltra visszatekintő tapasztalati tények igazolják:
az immunrendszer erősítése
fogszuvasodás, fogínybetegségek elleni védekezés
rákmegelőző hatás
szív és érrendszeri betegségek megelőzése
Ezen felül fontos tény, hogy fogyasztásának nincs ismert kedvezőtlen hatása.
2/5 anonim válasza:
Így van ahogyan az első válaszoló írta, persze csak akkor ha nem a bolti zöldtea löttyöt, üdítőt akarod inni hanem a rendes teát, én napi egy litert iszok a zöld teából, felgyorsult az anyagcserém, nem fogyózok még is elkezdtem fogyni, felgyorsítja az anyagcserét , tele van antioxidánsokkal, ami fontos.
4/5 anonim válasza:
Finom és hasznos a szervezetnek,de ezeket a jótékony hatásokat már elöttem leírták.Én amúgy nyáron lehűtve imádom a zöld teát :-)
5/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden miatt jó: anyagcsere-serkentő, antioxidáns (rákmegelőző), élénkítő, fogyasztó, emésztésjavító, zsírbontó, fogbarát, gyulladáscsökkentő...
De mindez kizárólag a minőségi, szálas zöld teára érvényes. A filteres sz*rra nem érdemes pénzt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!