Hogy lehet igazi karamellas patogatott kukoricat kesziteni (othol)?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 23:00
2/5 tade válasza:
Szerintem ugy, hogy mikorban kipattogtatod a pattogatott kukoricat, kozben egy serpenyoben felolvasztol par deka kristalycukrot a kettot osszekevered, megvarod mig kihul es kesz is a karamellas pattogatott kukorica.
3/5 anonim válasza:
Nálunk a nagymama úgy csinálja, hogy a pattogatott kukoricát karamellbe forgatja, ahogy előttem is írták, aztán kiborítja margarinnal vagy vajjal bekent lapra (konyhapult vagy tepsi), mert kihülés után már nem lehet kivenni a lábosból.
4/5 tade válasza:
Igen, igaza van az elottem szolonak, azt elfelejtettem irni, hogy nehogy a serpenyoben hagyd kihulni, mert akkor egy egesz pattogatott kukoricas karamell darabot kapsz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!