Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet igazi karamellas...

Hogy lehet igazi karamellas patogatott kukoricat kesziteni (othol)?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 23:00
 1/5 anonim válasza:
Nem othol,hanem otthon :D
2011. ápr. 14. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 tade ***** válasza:
Szerintem ugy, hogy mikorban kipattogtatod a pattogatott kukoricat, kozben egy serpenyoben felolvasztol par deka kristalycukrot a kettot osszekevered, megvarod mig kihul es kesz is a karamellas pattogatott kukorica.
2011. ápr. 14. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Nálunk a nagymama úgy csinálja, hogy a pattogatott kukoricát karamellbe forgatja, ahogy előttem is írták, aztán kiborítja margarinnal vagy vajjal bekent lapra (konyhapult vagy tepsi), mert kihülés után már nem lehet kivenni a lábosból.
2011. ápr. 17. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 tade ***** válasza:
Igen, igaza van az elottem szolonak, azt elfelejtettem irni, hogy nehogy a serpenyoben hagyd kihulni, mert akkor egy egesz pattogatott kukoricas karamell darabot kapsz :)))
2011. ápr. 17. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
OTHOL :) LOL XD
2011. ápr. 18. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!