Mit ettél ma?
Fúha, ma elég sok mindent. :S Mármint ahhoz képest, hogy fogyózom. Csak azért ettem ennyit, mert rokonok voltak nálunk látogatóban.
Reggeli: müzli tejjel
Ebéd: 1 szelet pizza
Vacsora: 1 kiwi
Napközben: 1 szelet torta [tészta nélküli. az egész olyan, hogy van 3 krém. kell hozzá 5 zacskó kikeverős tejszínhab, amiket ki kell keverni, és 2 zacskóhoz hozzá kell keverni darált kekszet, 2 zacskóhoz málnát, és 1 zacskóhoz nutellát. és legalul van a kekszes tejszínhab, középen a málnás, felül pedig a nutellás] , fél zacskó chips, 1 nyalóka.
Egy sajtos zsemlét, 2 almát, egy banánt, pár kocka csokit, és egy pudingot.
Már értem, hogy miért fogyok... O_o
huu ma én is nagyon sokat
reggelire 3 db pizzás abonett 1 nagy szelet füstölt sonka, 3db retek, kígyóuborka, 2 szelet csirkemellsonka, kb 40 gramm sajtkrém
tízóraira 2 db kiwiw
ebédre tojáslevest, husos-zöldséges rizst gyöngyhagymával és csemegeubrokával
uzsira ettem 2 sz csmellsonkát
vacsira meg kígyóuborkát és 200gramm cottage cheeset
Délután kettőkor keltem, szóval a reggeli kimaradt :D
Ittam egy kávét, ebédeltem carbonara spagettit egy szelet rántott husival; délután megint egy kávé; vacsira pedig kevés carbonara egy fél husival és egy bukta.
Ez gazdag lesz, babát várok, muszáj rendszeresen enni :)
Reggeli: újhagymás, gombás, sajtos rántotta sok paradicsommal, saját sütésű tk kenyérrel.
Tízórai: natúr joghurt, eper
Ebéd: pezsgős-tejszínes-almás csirkemell krumplipürével
Uzsonna: 2010 országtorta a cukiból (szilvásgombóc), 1 szelet, ez nálam már bűn :)
Vacsi: mozzarella-feta-koktélparadicsom saláta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!