Ha a Micimackós szaloncukornak méz íze van, akkor a Disney hercegnősé vajon milyen?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 17:11
1/11 anonim válasza:
öhm... biztos epres, mert az rózsaszín
3/11 A kérdező kommentje:
A valóságtól tekintsünk el. :P Valami pihentebb tipp? :D (A humor kategóriába kellett volna tennem. Csak aztán valamiért nem oda tettem. Még nem tudom, miért is.)
2009. márc. 1. 17:24
5/11 anonim válasza:
Háát, ez soktól függ. Ha már találkozott a herceggel, akkor meglehetősen ondó ízű lehet. Ha még nem, akkor akkor kicsit pókháló-szerű lesz az íze, viszont sokkal ruganyosabb lesz. Persze függ attól is, hogy melyik hercegnőről beszélünk. Ha Hófehérkéről, akkor erősen izzadt törpe ízű lesz (közös nőnek túrós a háta...). Hamupipőkét ne egyél, mert a sok borsóválogatás közben tuti bekapott unalmában 1-2 szemet, amitől gázt termel. Ki szereti, ha belefinganak a szájába? (Még ha egy hercegnő is teszi azt?)
6/11 anonim válasza:
Micimackó a mézet szereti, a hercegnőcske valami egészen mást. De az is természetes.
7/11 anonim válasza:
Szerintem meggy ízű,mert minden Disney hercegnő szereti a meggyet.Sok Disney hercegnőt ismerek,és egyik se utasította vissza,mikor megkínáltam vele őket!(tapasztalat):D
8/11 anonim válasza:
Ez ugyanolyan,mint a székelykáposzta:abban sincs székely,ahogy a gulyáslevesben sincs gulyás..stb :)
9/11 anonim válasza:
A micimackós szaloncukorba se micimackó van,ezt senki se mondta
10/11 anonim válasza:
Hogyha az alap logikát követjük, mindenízű.
(hercegnők és hercegnék)
Hófehérke - almás
Csipkerózsika - rózsaszirmos vagy csipkebogyós
Hamupipőke - borsós, lencsés
Arielle - algás
Belle - szörnyen jó
Jasmine - jázminos, dinnyés
Tiana - mocsárízű
Giselle - erdei gyümölcsös
Rapunzel - ribizlis
Calla - gumibogyós
Eolinwy - málnás
(nem hercegnők jönnek)
Csingiling - tündérporos vagy virágporos
Alice - teás, cseresznyéslepényes, madártejes, szőlős, sültpulykás
Kida - valami elfelejtett, régi, kipusztult gyümölcsös
Pocahontas - kukoricás
Mulan - cseresznyevirágos, rizses
Jane - trópusi gyümölcsös
Anita - kellően kutyaszőrös
Megara - olajbogyós
... a lista nem teljes, így is túlzásba estem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!