Megéri az árát a Lindt arany nyuszi?
Figyelt kérdés
Tavaly óta csorgatom rá a nyálam, idén lehet veszek egyet. Finom ízű a csoki? Mennyire vastag? Ettetek már ilyet?2011. ápr. 6. 07:07
2/10 anonim válasza:
Én nyuszit nem ettem,de a Lindt csokik ..hát nagyon nagyon finomak,bár sajnos csak egyszer volt hozzá szerencsém:D
3/10 anonim válasza:
Nyuszit én sem ettem még,de isteni finomak a Lindt csokik!!
Ha vágysz rá vedd meg magadnak:-)!
4/10 anonim válasza:
A Lindt termékei nagyon finomak. Rúgj ki a hámból és vedd meg a nyuszit !
7/10 anonim válasza:
Nem vastagabb csoki, mint a többi nyuszi, csak drágább. Először a Lindt csokit kéne megkóstolnod, ha az bejön, a nyuszi is jó lesz.
De én pl. nem szeretem a csokit, úgyhogy nekem nem érné meg. Mindig a legolcsóbbat veszem a hangulat kedvéért, aztán megy a kukába.
8/10 anonim válasza:
kidobod a kukába? Inkább tennéd bele sütibe -.-
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezek szerint tényleg finom lehet ez a csoki :)
2011. ápr. 6. 09:49
10/10 tade válasza:
Igen, nagyon finom, bar nem vagyok egy nagy csokievo....sot meg a lindt-es renszarvasom is megvan, amit meg karacsony elott vettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!