Van itt, aki nem szereti a Túró rudit?
Még sosem hallottam azt a mondatot, hogy: "Á Túró rudi? Kösz, nem kérek, nem szeretem..."
Szóval kíváncsi lennék, van-e, aki nem szereti?
Én nem tudom, hogy szeretem-e, mert még életemben nem ettem :)
Nagyon undorító az érzékszerveimnek a fehér a feketével :(
Ne győzzetek meg, mert az illatát sem bírom, akkor vettem először, amikor a kisfiam abba a korba ért, hogy eheti, hát örökölte tőlem a finnyásságot, elhúzta a száját, és az oviból is hazahordja az apjának.
En nagyon, de nagyon szeretem :)
Sajnos kulfoldon elek, itt meg nem lehet kapni. De amikor hazamegyek, akkor annyit megeszek belole indulasom elott, hogy ne kivanjam legalabb fel evig.
Az egyik kedvenc edessegem a rantott turorudi!!!
Bepanirozod a turorudit (´´pirospottyos az igazi´´ es abbol is ami valamilyen lekvarral van toltve, mert kulonben tul szaraz lesz) es lefagyaszteod kopogosra.
Bo, nagyon forro olajba hirtelen kisutod. Vigyazz, egyszerre csak egy-ket rudit suss ki egy adagban, mert gyorsan lehuti az olajat es akkor konnyen szetfolyhat. Illetve minden kor utan vard meg mig ujbol felmelegszik az olaj rendesen.
Joetvagyat!
én sem szeretem...
szerintem olyan semmilyen íze van :S :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!