Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van itt, aki nem szereti a...

Van itt, aki nem szereti a Túró rudit?

Figyelt kérdés

Még sosem hallottam azt a mondatot, hogy: "Á Túró rudi? Kösz, nem kérek, nem szeretem..."

Szóval kíváncsi lennék, van-e, aki nem szereti?

2011. márc. 30. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Én nem tudom, hogy szeretem-e, mert még életemben nem ettem :)

Nagyon undorító az érzékszerveimnek a fehér a feketével :(

Ne győzzetek meg, mert az illatát sem bírom, akkor vettem először, amikor a kisfiam abba a korba ért, hogy eheti, hát örökölte tőlem a finnyásságot, elhúzta a száját, és az oviból is hazahordja az apjának.

2011. márc. 30. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Én nagyon szeretem, de nem ehetem sajnos, mert tejcukorérzékeny vagyok, azt meg nem szeretem, amit ehetnék:) A pöttyös az igazi:)
2011. márc. 30. 19:54
 13/18 anonim válasza:
39%
Erről a Pöttyös az igazi szlogenről mindig az ugrik be, mikor valaki elkövették azt a jókora bénaságot, hogy felállítottak egy Túró Rudi automatát... a Bőr- és nemibeteg-gondozóban.
2011. márc. 30. 20:37
 14/18 anonim válasza:
59%
Én nem szeretem, mert utálom a csokit. Lefogadom ilyet is keveset hallottál! :D
2011. márc. 31. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a natúrat és az epreset nem szeretem, csak a mogyorókrémeset és a meggyes-mákosat. A legjobb barátnőim egyáltalán nem szeretik. :)
2011. ápr. 1. 22:10
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Én nem szeretem a csoki miatt. A túró része jöhet. De sajnos összecsokizzák, azt meg nem szeretem. :)
2011. ápr. 4. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

En nagyon, de nagyon szeretem :)

Sajnos kulfoldon elek, itt meg nem lehet kapni. De amikor hazamegyek, akkor annyit megeszek belole indulasom elott, hogy ne kivanjam legalabb fel evig.

Az egyik kedvenc edessegem a rantott turorudi!!!

Bepanirozod a turorudit (´´pirospottyos az igazi´´ es abbol is ami valamilyen lekvarral van toltve, mert kulonben tul szaraz lesz) es lefagyaszteod kopogosra.

Bo, nagyon forro olajba hirtelen kisutod. Vigyazz, egyszerre csak egy-ket rudit suss ki egy adagban, mert gyorsan lehuti az olajat es akkor konnyen szetfolyhat. Illetve minden kor utan vard meg mig ujbol felmelegszik az olaj rendesen.

Joetvagyat!

2011. ápr. 4. 12:37
 18/18 anonim ***** válasza:

én sem szeretem...

szerintem olyan semmilyen íze van :S :$

2011. ápr. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!