Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nagyon kívánom a mekit, mit...

Nagyon kívánom a mekit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 19:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
ha van pénzed és a közelben meki akkor indulás
2011. márc. 28. 19:51
 2/23 anonim ***** válasza:

Menj és egyél. Ha nincs a közelben holnap elbuszozol, vagy vonatozol a legközelebbihez.

Jajj majd jönnek a fúúú de egészségtelen okoskodók.:D Mondjuk én havonta kéthavonta egyszer eszem, attól még nem fogok megdögleni:P

Sőt az vesse a másikra az első követ, aki azt állítja soha nem fogyasztott még egészségtelen dolgot.

De egy halas menüt én is benyomnék most:)

23N

2011. márc. 28. 19:53
 3/23 A kérdező kommentje:
van a közelben és pénz is van rá. de a szülők pénze :D
2011. márc. 28. 19:54
 4/23 anonim ***** válasza:

menj és egyél

de előtte nyomtass ki az oldalukról kupont,azzal gyakorltilag fél áron van majdnem minden

(2 bic-mac krumplival kólával 1300 volt igy nekem)

2011. márc. 28. 19:55
 5/23 anonim ***** válasza:
Én is kuponnal ettem most kétszer is.Szerintem is vegyél 2 bigmaces menüt,mert avval már jóllehet lakni.Amúgy nagyon guszta most az aktuális szendójuk is,no meg egy fagyi:)
2011. márc. 28. 19:56
 6/23 A kérdező kommentje:

hát ha már a fantáziálgatásnál vagyunk, ami az enyémet üti az egy nagy big mac menü sültkrumplival és shake-el vagy valami üditővel és csokis fagyi

nyamm

2011. márc. 28. 19:58
 7/23 anonim ***** válasza:

ez 1500ből megvan

már csak szülőket kell meggyőzni hogy mai vacsira ezt kérsz...

2011. márc. 28. 19:59
 8/23 A kérdező kommentje:

hát nekem van pénzem

csak van kicsi lelkiismeretfurdalásom,hogy mekire költeném el

nektek nem lenne ?

2011. márc. 28. 20:00
 9/23 anonim ***** válasza:

ha a család egyébként éhezni fog a következő fizuig,és csak neked van dugipénzed,akkor lenne lelkiismeret furdalásom..

de ha csak 3 doboz cigivel tudnak kevesebbet venni,akkor már a mekiben lennék

2011. márc. 28. 20:02
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát ha van rá akkor nem lenne,ha nem engedhetnénk meg maunknak akkor lenne.Szóval te tudod hogy megengedheted e magadnak a mekit.Nálunk nincs és olyan 2 havonta megyünk oda ahol van meki,szóval akkor mindig alap dolog ha mást nem is de sajtburgert tuti eszek párat,de a big mac a kedvencem meg most a sajtburger fresh.Mondt hogy féláras majdnem így szerintem ne legyen lelkifurdalásod.
2011. márc. 28. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!