Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kinek mi a kedvenc csipsze?

Kinek mi a kedvenc csipsze?

Figyelt kérdés
Nos,én külföldi vagyok,és az lenne a kérdésem,hogy kinek milyen fajta csipsz a kedvence?Úgyanis most nállunk van 1 verseny,ahol belekell küldeni új ízeket,amiért persze jutalom jár,mivel erre nemsok fajta különleges ízesítésű csipsz van,ezért szeretném a ti válaszaitokat kérni :D előre is köszönöm
2011. márc. 25. 14:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
amikor még ettem csipszet anno pár hónapja, a hagymás-tejfölös ízesítésűből elfogyott egy csomag minden másnap... :D de már leszoktam róla, mert valahogy meguntam. mindenesetre nekem ez a kedvencem.
2011. márc. 25. 14:07
 2/23 anonim ***** válasza:
16%
nem eszek olyat, mind szemét
2011. márc. 25. 14:11
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Lays hagymás-tejfölös.

Régen volt chillis csipsz, ezt ma már nem találni sehol, jó lenne újra kezdenék gyártani.

2011. márc. 25. 14:11
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
1.hagymás-tejfölös 2. hagyma-lime 3. sajtos
2011. márc. 25. 14:12
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Én Angliában ettem eceteset, az isteni volt, bár a többieknek nem ízlett (sulival voltunk). De így legalább nekem adták és többet ehettem :D
2011. márc. 25. 14:13
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Balzsamecetes Chio chips.

Meg van egy másik Chio.Indiai fűszeres vagy currys, erre sajnos nem emlékszem pontosan, mert mostanában nem láttam ilyet...Ezt is imádom.

2011. márc. 25. 14:15
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

fú én imádom a chipseket majdnem mindennap eszek :)

hagymás tejfölöst, paprikást imádom. meg a lays chipsek is jók.

2011. márc. 25. 14:16
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Paprikás-limeos, hagymás-tejfölös verhetetlen :D
2011. márc. 25. 14:19
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
sajnos a márka nem jut eszembe,ezért körbeírom... :D Hollandiában ettem,de szerintem nálunk is van, egy henger alakú dobozban adják, egy bajszos fazon van a dobozon,na abból a hagymás-tejfölös a tuti,a kezdet-és a vég,a csúcs... :D imádom, legszívesebben egész nap azt enném,bár a márka tényleg nem jut eszembe.
2011. márc. 25. 14:34
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

gyerekkoromban volt snack / vagy snacketti? a szalonnás bacon formájú volt, a hagymás meg hagymakarika alakú... azokat imádtam....

szerintem a hagymás-tejfölös az mindig nyerő, a vinegar-os meg kevésbé...

ha lenne carbonara-s azt megkóstolnám

de új ötlet? nem tudom... talán ha nem íz szerint lenne, hanem ország szerint az ízesítés?

magyaros - kolbász, paprka stb

németes - hús és káposzta hahaha

angol - hal és sültkrumpli ízű

olasz - pizza vagy pl bolognai ízű

francia - francia sajt pl camambert, a francia kolbász is speciális és nagyon finom... azért ne béka meg csiga ízű :D

arab - kofta (fasírt szerű), falafel ízű (zöldséges)

tehát lehetne egy chips koncepció, de nem kifejezetten íz szerint, hanem egy új temrékcsoport szerint... és ha megterveznéd vagy lerajzolnád a csomagolását (különféle színek, fő logó stb ugyan az, de országonkénti jellegzetes szimbólum, pl, a zacskón)

nem lehet hogy még több esélyed lenne nyerni?

vagy csak ízt kell beküldeni?

2011. márc. 25. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!