Kinek mi a kedvenc csipsze?
Lays hagymás-tejfölös.
Régen volt chillis csipsz, ezt ma már nem találni sehol, jó lenne újra kezdenék gyártani.
Balzsamecetes Chio chips.
Meg van egy másik Chio.Indiai fűszeres vagy currys, erre sajnos nem emlékszem pontosan, mert mostanában nem láttam ilyet...Ezt is imádom.
fú én imádom a chipseket majdnem mindennap eszek :)
hagymás tejfölöst, paprikást imádom. meg a lays chipsek is jók.
gyerekkoromban volt snack / vagy snacketti? a szalonnás bacon formájú volt, a hagymás meg hagymakarika alakú... azokat imádtam....
szerintem a hagymás-tejfölös az mindig nyerő, a vinegar-os meg kevésbé...
ha lenne carbonara-s azt megkóstolnám
de új ötlet? nem tudom... talán ha nem íz szerint lenne, hanem ország szerint az ízesítés?
magyaros - kolbász, paprka stb
németes - hús és káposzta hahaha
angol - hal és sültkrumpli ízű
olasz - pizza vagy pl bolognai ízű
francia - francia sajt pl camambert, a francia kolbász is speciális és nagyon finom... azért ne béka meg csiga ízű :D
arab - kofta (fasírt szerű), falafel ízű (zöldséges)
tehát lehetne egy chips koncepció, de nem kifejezetten íz szerint, hanem egy új temrékcsoport szerint... és ha megterveznéd vagy lerajzolnád a csomagolását (különféle színek, fő logó stb ugyan az, de országonkénti jellegzetes szimbólum, pl, a zacskón)
nem lehet hogy még több esélyed lenne nyerni?
vagy csak ízt kell beküldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!