Śárgarépát főznék. Meg szoktátok hámozni, vagy elég csak megmosni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:35
1/9 anonim válasza:
persze, hogy meg kell hámozni! Legalább is rendes helyen az a szokás:)
3/9 anonim válasza:
És ha csak ledörzsölnéd?Ha időm van,én is meghámozom,de ki tudja mit hámozok ezzel a kukába...
4/9 anonim válasza:
a tavalyi répát hámozóval lehúzom, de amikor friss csomós újrépát veszek folyó víz alatt alaposan lemosom és kész.
5/9 anonim válasza:
Csúnya répát hámozom, a szépeket késsel lekapargatom.
6/9 anonim válasza:
az utolsó válasszal egyet értek
7/9 anonim válasza:
Előtte járatni kell nedvesen,aztán lemosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!