Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Śárgarépát főznék. Meg szoktát...

Śárgarépát főznék. Meg szoktátok hámozni, vagy elég csak megmosni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy meg kell hámozni! Legalább is rendes helyen az a szokás:)
2011. márc. 24. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Meghámozom!
2011. márc. 24. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
És ha csak ledörzsölnéd?Ha időm van,én is meghámozom,de ki tudja mit hámozok ezzel a kukába...
2011. márc. 24. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
a tavalyi répát hámozóval lehúzom, de amikor friss csomós újrépát veszek folyó víz alatt alaposan lemosom és kész.
2011. márc. 24. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Csúnya répát hámozom, a szépeket késsel lekapargatom.
2011. márc. 24. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
az utolsó válasszal egyet értek
2011. márc. 24. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim válasza:
48%
Előtte járatni kell nedvesen,aztán lemosni
2011. márc. 24. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig meghámozom.
2011. márc. 24. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 18:48



Beteg állat :D

2011. márc. 24. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!