Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kávén és energiaitalon kívül...

Kávén és energiaitalon kívül mit javasoltok az ébrenléthez?

Figyelt kérdés

Megesik, hogy többet kell tanulnom, úgy vannak programjaim, hogy több időd kell rászánnom. Sokszor alig alszom 5-6 órát éjszakánként mert nem tudok, vagy mert éppen elvagyok foglalva a teendőkkel késő estig..

Másnap viszont toppon kéne lennem, de energiaitalt próbáltam több félét de nem igazán jöttek be, a kávét meg nem szeretem.. (egyébként az alvás is olyan nehezen megy... :/ )

2011. márc. 22. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Tea,Royal ginseng kapszula.
2011. márc. 22. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:

koffeintabletta (gyógynövényesnél és gyógyszertárban is van)

fuss 2 kört ha álmos vagy (nem hülyeségből írom)

mozgasd meg magad,felébreszt

2011. márc. 22. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Koffeintablettát amúgy DM-ben is lehet venni.. csak mondom. :)
2011. márc. 22. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
mate tea, fekete tea
2011. márc. 22. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Reggel zuhanyozz le jó hűsítően és akkor tuti nem leszel álmos!!
2011. márc. 22. 19:42
 6/10 Kései Sirató ***** válasza:
Igyál kólát, abban is sok a koffein, én kólát ittam és csokit ettem hozzá, amikor sokat tanultam.
2011. márc. 22. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
csak a dm-ben,intersparban és egyéb ilyen helyen levő nem annyira jó,és 2x annyiba kerül...
2011. márc. 22. 19:48
 8/10 anonim válasza:
ébredés után rögtön forró citromos víz vagy egy alma
2011. márc. 22. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű nekem a kérdésed. Most este akarsz ébren lenni tovább, vagy reggel akarsz toppon lenni a kevés alvás miatt? Vagy mind a kettő egyszerre? Mert ez egy darabig mehet, aztán a szervezeted kiakadhat...

Hát, a vizsgaidőszakban a tea, kává, kóla, csoki, energiaital verziók szoktak dominálni, ja és napközben a szőlőcukor (az agynak,hogy pörögjön). Nem beszélve a hideg (jéghideg) zuhanyról.

Üdv!

2011. márc. 23. 12:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

utolsó válaszolónak: Napközben szeretnék a rövid alvás után toppon lenni..

van mikor egész nap fáradt vagyok majd délután alszom este pedig csak később leszek álmos.. reggel meg korán kell kelni így másnap ismét fáradt vagyok.. szóval nem tesz jót ha felborítom a szokásos menetet..

2011. márc. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!