Szerintetek melyik a jobb energiaital: A HELL VAGY A WATT?
Figyelt kérdés
KÖSZÖNÖM, MOST NEM KÉREK KOMMENTET, CSAK VALAMELYIKET A KÉT SZÓ KÖZÜL: HELL VAGY WATT2011. márc. 21. 15:39
1/20 anonim válasza:
Hell, mert a watt 18on felöl ajánlott, bár mindekttőt röhellem de ha a kettő előttem lenne ,a hellt vennémnm el.
5/20 A kérdező kommentje:
Amúgy én is a WATTOT szeretem, a hellet nagyon régen ittam, és nem tudtam dönteni, kellett egy kis segítség, köszi, én is a Wattnál maradok :D,
Kösz a segítséget
2011. márc. 21. 15:54
6/20 anonim válasza:
Hell, vagy Jump, esetleg bomba
7/20 anonim válasza:
Hell:
400mg/100ml taurin
32mg/100ml koffein
Watt:
Alapváltozatban 400mg/100ml taurin, 30mg/100ml koffein
Egyébként ugyanaz.
Innentől az íz és az ár a döntő.
Watt: 139
Hell: 155
Nyert a Watt.
10/20 anonim válasza:
Nem értem, miért esküszik mindenki a Monsterre. Régen nagyon nagy divat volt, amíg nem volt hazánkban kapható, mindenki verte rá a nyálát, hogy 5.000 forintért rendelt külföldről 5 darabot. Ugyanolyan tucat íze van, mint a 100 forintosnak a boltban. Ennyit nem ér az a szaros embléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!