Mit szoktatok enni burger king-ben?
a menüket nem tudom kívülről.Mindig ott választok.
Megkóstoltam már a hagymakarikákat de nem ízlik:S
A rántott sajt korongok vagy mik.Azok elmennek de azok is inkább ilyen gumira hasonlítanak amikor elkezdem enni.Szóval maradok egy sima hambinál és sültkrumplinál.+ v.mi üccsi.:) Azt megjegyzem,hogy ritkán eszek ott.
Hot chili szendvics, hagymakarikával.
whopper, csirke
A la franszia szendvicsek rettenetesek. Fondue a neve, de sajtot nem nagyon találsz benne. Van helyette egy nagy adag olajban úszó sült hagyma. Hányingerem lett tőle (pedig szeretem a hagymát, csak nem szoktam hozzá ennyi olajat meginni).
semmit, nem eszek ott
nyáron szoktam néa fagyit venni vagy ásványvizet, vagy ha nagyon éhes vagyok valamilyen salátát de ennyi
Whopper-t (western, hot chili), vagy az éppen aktuális "szezonális ajánlatot.
Régebben volt egy New York szendvics névre hallgató hamburger-féléjük is, de felhagytak vele, pedig szvsz az volt a legfinomabb a kínálatban.
Egyébként az az érzésem, hogy az utóbbi időben (1-2 év) esett a színvonal, valahogy nem ízlik már úgy a kajájuk, párszor találkoztam 'érdekes' húspogácsával a burgerben (rágós, csontszilánkos vagy csak simán 'gány' ízű). Úgyhogy mostanában inkább pizza/kínai/indiai, ráadásul az még házhoz is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!