Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szoktatok enni burger...

Mit szoktatok enni burger king-ben?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Én semmit, nem járok, nem szeretem, egészségtelen mű kaja.
2011. márc. 19. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
dupla Whopper
2011. márc. 19. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
semmit
2011. márc. 19. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:

a menüket nem tudom kívülről.Mindig ott választok.

Megkóstoltam már a hagymakarikákat de nem ízlik:S

A rántott sajt korongok vagy mik.Azok elmennek de azok is inkább ilyen gumira hasonlítanak amikor elkezdem enni.Szóval maradok egy sima hambinál és sültkrumplinál.+ v.mi üccsi.:) Azt megjegyzem,hogy ritkán eszek ott.

2011. márc. 19. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
semmit, sőt a mekiről is leszoktam.
2011. márc. 19. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Hot chili szendvics, hagymakarikával.

whopper, csirke

A la franszia szendvicsek rettenetesek. Fondue a neve, de sajtot nem nagyon találsz benne. Van helyette egy nagy adag olajban úszó sült hagyma. Hányingerem lett tőle (pedig szeretem a hagymát, csak nem szoktam hozzá ennyi olajat meginni).

2011. márc. 19. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:

semmit, nem eszek ott

nyáron szoktam néa fagyit venni vagy ásványvizet, vagy ha nagyon éhes vagyok valamilyen salátát de ennyi

2011. márc. 20. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a "skót ajánlat"-ban szoktam kérni hot chili-burgert. Ha nagyon éhes vagyok, akkor kettőt, az egyiket sült burgonyával, a másikat üditővel. Igy a kettő együtt 700.-Ft, és igazán jól lakok két szendviccsel, egy kis burgonyával és egy kis üdítővel. Mivel a majonézt nem szeretem, ahelyett is a csípős szószt kérem, és igy nagyon finom!
2011. márc. 20. 14:58
 9/9 anonim válasza:

Whopper-t (western, hot chili), vagy az éppen aktuális "szezonális ajánlatot.

Régebben volt egy New York szendvics névre hallgató hamburger-féléjük is, de felhagytak vele, pedig szvsz az volt a legfinomabb a kínálatban.

Egyébként az az érzésem, hogy az utóbbi időben (1-2 év) esett a színvonal, valahogy nem ízlik már úgy a kajájuk, párszor találkoztam 'érdekes' húspogácsával a burgerben (rágós, csontszilánkos vagy csak simán 'gány' ízű). Úgyhogy mostanában inkább pizza/kínai/indiai, ráadásul az még házhoz is jön.

2011. máj. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!