Melyik ételek termelik a legtöbb bélgázt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 20:18
11/20 anonim válasza:
Baked beans is good for your heart, the more you eat the more you fart! :D
12/20 anonim válasza:
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:21
ittam már kakaót pörköltre,barackra stb..ha ezek nem fogtak ki rajtam akkor a kóla kakó kombó se fog
13/20 anonim válasza:
amiket felsoroltak. meg hát azért ha magába zöldségeket eszel attól nem nagyon. hamburgerbe meg mondjuk csilisbab vagy valami. mertha fölszelsz 1 karika hagymát attól nemlessz semmi xD
14/20 anonim válasza:
Szerintem a bab, káposzta, kukorica minden formában, na és a lecsó:D
15/20 anonim válasza:
Hüvelyesek közül babra, lencsére jó megoldás kevés vízben feltenni először főni, és ezt az első levet forrás után leönteni, majd új vízben feltenni, akkor remény van rá, hogy elmarad a nem kívánt hatás.
16/20 doboszoli válasza:
Egy jó adag retek is képes érdekes mutatványokra.
Ha már a témánál tartunk.D)
18/20 anonim válasza:
Bab, brokkoli, karfiol, hagyma, fokhagyma, tej
19/20 anonim válasza:
Délben ettem cukkinis lecsót, csípőset, hát olyanokat fingok, hogy szerencsém, hogy egyedül vagyok itthon:D
20/20 anonim válasza:
Valami ketchup-os étel (spagetti vagy pizza vagy akármi) mellé egy bögre kakaó.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!