A KFC miért nem terjeszkedik úgy, mint például a McDonald's?
Miért nincs éttermük több városban?
Nem létezik, hogy nem érné meg nekik is terjeszkedni!
szerintem (de lehet hülyeséget beszélek..) ugye a meki régebbi sokkal mint a kfc. kb 10 éve azért mekiből sem volt ennyi, szóval gondolom pár év múlva biztos a kfc is jobban fog terjeszkedni mint a meki, mert megéri persze csak idő kell.
de lehet hogy ez hülyeség, én így gondolom:)
Köszönöm a válaszokat!
Úgy láttam itt a Gyakorin, hogy nem csak én hiányolom a városkánkból a KFC-t!
Valóban úgy lehet, ahogy többen is mondtátok, hogy még nagyon "friss" a hazai piacon és idő kell, míg terjeszkedik.
De igazán haladhatnának! =o)
Budapesten elég sok van az tény! Ha kérdezi a Kfc-t az ember azt mondják mindig, hogy fognak terjeszkedni, csak várjunk türelemmel, és hallani fogunk róla ha jönnek abba a városba! Igazán haladhatnának az étterem nyitással! Pécsen is már van 2 éve! De Tolna megyében nincs még. Szekszárd megyei jogú város, de csak 1 Meki van, ami mindig dugig van. 0-24-ben van nyitva. Itt akár még egy Meki is elférne, vagy akár 1 Kfc-is! Vagy akár Szekszárd, Pécs között fekvő Bonyhád városban is lehetne!
Találtam egy petíciót is. Úgy nézem ez örök téma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!