Szerintetek hová érdemes kimenni olcsó kristálycukorért?
mi Ukrajnába szoktunk kimenni
tankolni és akkor hozni szoktunk 5-10 kilót.
kb.220 Ft-ba esik kilója a cukornak átváltva.
és mellesleg a benzin is sokkal olcsóbb..
de a határnál 5-10 mázsát ki van zárva hogy átengednek
hacsak nem kamionnal mész.
18:45
Mi is kijárunk,megéri!
Olcsó a benzin,a cukor most nem annyira,de még mindig olcsóbb,sőt még a kenyér is,bár azt itthon veszek.
Minden olcsóbb,de állítólag Szlovákiában 60 cent egy kg cukor,de a metróban a kereskedők az 5kg-osat veszik,meg a cukrászok is,és az nem 360 hanem csak 290ft de lehet hogy 3 nap alatt felment,én 20kg-ot vettem,napi 1-1,5 liter tea mellett kell:)
Ez hogy támogassuk a magyar ipart,ez olyan hogy magyar cukor nincs!!
Csak esetleg itt csomagolják,de nem magyar földön termett,akkor nem mindegy hogy hol veszed meg??
Így se és úgyse magyar!!
Én támogatom a magyar ipart,de a szlovák cukor,Magyarországon valószínűleg drágább mint Szlovákiában....
Itthon sem kapsz már magyart,bezárták a gyárakat!!
A németeknél és a szlovákoknál a legolcsóbb a cukor.
20:22 jó nagy h.. vagy!
ezaz hogy magyar cukorrépa van dögivel, csak mi gyökerek belementünk az únió játékába, eladtuk a cukorkvótánk, így nem termelhetjük ki mi magunk, hanem a cukorrépát el kell adnunk szlovákiának, ott feldolgozzák, és jóval drágábban hozzák vissza eladni.. az nagyon is magyar cukor! csak közbe jól ráteszik a hasznuk
Én nem ezt mondtam,én azt mondtam hogy nincs annyi magyar cukorrépa ami Magyarország lakosságának elég lenne!
És szlovákia csak példa volt!
Én arra céloztam,hogy amíg ilyen rossz helyzetben lesz az ország a környezeti katasztrófák terén,és nincs hova ültetni,nincs hol termeli,addig a nép se várja el hogy annyi lesz a cukor mint 20 évvel ez előtt.
De én nem magyarázkodom,én nem vitázni szerettem volna...
Ausztriába menj ki, van 75 és 65 centes is. Az egyik kicsit durvább szemcséjű, a másik finomított.
De szerintem tök mindegy melyik. Olyan égbekiáltó különbség nincs.
Minden boltban lehet kapni, mi Zielpunktban és Merkurban is vettünk már. De van mindenütt.
Üdv
Még mindig olyan olcsó kinn a cukor ?
Ha igen akkor merre?
Köszi zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!