Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek hová érdemes...

Szerintetek hová érdemes kimenni olcsó kristálycukorért?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 13:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13:38 MELYIK TESCÓBA 200? Ja képzeljétek Ausztriából hoztunk 0.65 volt Hoferbe de 2 emberrel is beszélgettem ma és ők is osztrák cukrot használnak és állítják nem olyan édes illetve több kell belőle, mint a magyarból.
2011. márc. 11. 16:28
 12/17 anonim ***** válasza:

mi Ukrajnába szoktunk kimenni

tankolni és akkor hozni szoktunk 5-10 kilót.

kb.220 Ft-ba esik kilója a cukornak átváltva.

és mellesleg a benzin is sokkal olcsóbb..

de a határnál 5-10 mázsát ki van zárva hogy átengednek

hacsak nem kamionnal mész.

2011. márc. 11. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

18:45

Mi is kijárunk,megéri!

Olcsó a benzin,a cukor most nem annyira,de még mindig olcsóbb,sőt még a kenyér is,bár azt itthon veszek.

Minden olcsóbb,de állítólag Szlovákiában 60 cent egy kg cukor,de a metróban a kereskedők az 5kg-osat veszik,meg a cukrászok is,és az nem 360 hanem csak 290ft de lehet hogy 3 nap alatt felment,én 20kg-ot vettem,napi 1-1,5 liter tea mellett kell:)

Ez hogy támogassuk a magyar ipart,ez olyan hogy magyar cukor nincs!!

Csak esetleg itt csomagolják,de nem magyar földön termett,akkor nem mindegy hogy hol veszed meg??

Így se és úgyse magyar!!

Én támogatom a magyar ipart,de a szlovák cukor,Magyarországon valószínűleg drágább mint Szlovákiában....

Itthon sem kapsz már magyart,bezárták a gyárakat!!

A németeknél és a szlovákoknál a legolcsóbb a cukor.

2011. márc. 11. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:

20:22 jó nagy h.. vagy!

ezaz hogy magyar cukorrépa van dögivel, csak mi gyökerek belementünk az únió játékába, eladtuk a cukorkvótánk, így nem termelhetjük ki mi magunk, hanem a cukorrépát el kell adnunk szlovákiának, ott feldolgozzák, és jóval drágábban hozzák vissza eladni.. az nagyon is magyar cukor! csak közbe jól ráteszik a hasznuk

2011. márc. 11. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem ezt mondtam,én azt mondtam hogy nincs annyi magyar cukorrépa ami Magyarország lakosságának elég lenne!

És szlovákia csak példa volt!

Én arra céloztam,hogy amíg ilyen rossz helyzetben lesz az ország a környezeti katasztrófák terén,és nincs hova ültetni,nincs hol termeli,addig a nép se várja el hogy annyi lesz a cukor mint 20 évvel ez előtt.

De én nem magyarázkodom,én nem vitázni szerettem volna...

2011. márc. 11. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Ausztriába menj ki, van 75 és 65 centes is. Az egyik kicsit durvább szemcséjű, a másik finomított.

De szerintem tök mindegy melyik. Olyan égbekiáltó különbség nincs.

Minden boltban lehet kapni, mi Zielpunktban és Merkurban is vettünk már. De van mindenütt.

2011. márc. 13. 15:46
 17/17 anonim válasza:

Üdv

Még mindig olyan olcsó kinn a cukor ?

Ha igen akkor merre?

Köszi zs

2011. ápr. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!