Létezik tartós tejföl?
én a teszkó sajátmárkásat kineveztem annak:D
lejárat után 1 hónappal semmi baja nem volt:D
a "gyári" tejfölök ma már alapból magas hőkezelésen mennek keresztül, így a szavidejük is több hét is lehet, de a szavidő után is még sokáig felhasznáhatóak.
-tejes-
ha pedig UHT-ra gondolsz, akkor a főzőtejszínt ajánlom,ami a tejföl "unokatestvére", mivel nem savanyított termék.
üdv-tejes-
akkor mindenképpen tejfölt vigyél, mert a főzőtejszín nem magyar találmány.ajánlom a nemzeti színű csomagolásban lévő "Magyar" tejfölt, hosszúszavatosságú, kiváló minőség.
ha a pulton válogatsz, nézd meg a szavidőt, mert a pultosok összekeverik a friss szállítmányokat a regebbikkel.baja egyiknek sincs, de, ha kiviszed akkor legyen rajta korrekt szavidő.
abban nem vagyok képben, hogy élelmiszert, hogyan lehet külföldre vinni,de Te biztosan ismered a lehetőségeket.
11 saját márkanéven gyártunk tejfölt a multiknak, de a saját márkájuk /pl S-BUDGET/mellet biztosan megtalálod
a "magyar" vagy az "alföldi" nevűt is...a cég gyártókódja
HU-260-EK.
üdv-tejes-
és még valamit, 20%-osnál alacsonyabb %-út ne vegyél.
az a zsírszegény ételekbe való :))
üdv.
Tartós tejföl??Már hogyne létezne?? Csak azt tartós tejböl kell csinálni!!
Olyat ettél már,hogy: "tejle"?? Ugyanaz mint a tejfel,csak fordítva....
IKSZDÉÉ...xd:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!