Miért nem tudok enni?
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Egyre többször van az hogy nem tudok enni, a mai nap semmit sem ettem. MIT CSINÁLJAK??2011. márc. 9. 19:32
1/7 anonim válasza:
Csinálj limonádét és idd meg! Egy pohár vízben kavarj el cukrot, önts bele citromlét, idd meg. Gyomorsavat csinál és attól - elvileg - éhség-érzeted lesz. Ha ezt megteszed, mindenképpen egyél max. fél óra múlva legalább pár falat üres-kenyeret! Szerintem nincs gyomorsavad, el kellene talán menni az orvoshoz!
2/7 anonim válasza:
Csinálj bukfencet. Sok-sok bukfencet.
3/7 anonim válasza:
Kenj meg egy szelet tejfölös kenyeret, sózd meg egy picit jobban, a sótól mindig étvágyat kapsz.
4/7 anonim válasza:
Sportolj valamit minden nap, már 10 perc intenzív futás is segít vagy bármi más. Nekem ez hozza meg az étvágyat.
5/7 anonim válasza:
Erről a kérdésről nekem így elsőre az anorexia jut eszembe. Ha igazam van, akkor erre a "kérj orvosi segítséget" a válasz részemről.
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon keveset bírok enni. Két dologtól leszek nagyon éhes: a gumicukortól, és receptek illetve szakácskönyvek olvasgatásától, pláne, ha még kép is van hozzá...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszokat, igazából nem volt nagy baj csak fel voltam puffadva.
2011. márc. 10. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!