Szerintetek milyen az új klobus Nápolyi ketchup?
Figyelt kérdés
SZerintem nagyon fincsi2011. márc. 5. 10:18
2/4 anonim válasza:
Ha a Globus Nápolyi ketchupjára gondolsz, amit röpke 2,5 éve forgalmaznak, akkor nem nagy szám. Sima ketchupból is lehet csinálni ilyet szárított bazsalikommal és oregánóval vagy pizzafűszerrel egy pillanat alatt.
3/4 A kérdező kommentje:
de az globus te nagyon okos :))
2011. márc. 6. 12:50
4/4 alba96 válasza:
Ehetetlen kaka amit szemétből gyártanak. Fel kellene jelenteni őket! A történet. Nem fogyott a "csípős" ketchup és visszavitték a gyárba mert lejáróban volt a szavatossága vagy le is járt! Miért nem fogyott? Hát azért mert "csípős" ketchup nem létezik, éppúgy ahogy lekváros pörkölt sem! És én sem hallottam csípős paradicsomról ami alapanyag lehetne. A nyakukon maradt paprikát meg nem először próbálják elsütni ketchupként ezek a tetvek. Szóval a visszavitt szemetet jól megfűszerezik -- mint a rothadt húst szokták a rossz emberek eladás előtt, hogy ne érezd meg hogy romlott -- és visszaviszik a boltokba valami ismeretlen egzotikus fantázia néven a polcokra ezt a kukamocskot! Ne vedd meg ne edd meg mert ez szemét! Ha megkérdeznéd a gyárban a receptjét lehet hogy meg se tudnák mondani vagy elő se tudnák szedni, mert nincs, mert csak összeöntenek mindenféle SxZxAxRxT és maradék mocskot. Aztán mivel piros a színe mint a ketchupé legyen a neve "ketchup" és mivel NEM KETCHUP legyen a neve "Nápolyi" vagy akár "LM<>#&@ĐŁđĐ{]>#@>&&{}<>ímNBMVB mhsEDF" ketchup a sok idióta majd úgyse veszi észre, hogy szemetet vesz meg, mert az ehető paradicsomból készült ketchuphoz hasonló címkével dobjuk piacra ezt az ipari hulladékot! Ennyi a történet A'la Globus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!