Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha főt tojás záp akkor az...

Ha főt tojás záp akkor az kiderül?

Figyelt kérdés

Ha esetleg záp a tojás de megfőzöm akkor kiderül úgy is hogy rossz volt?

Tapasztalatok?

2011. márc. 2. 22:01
 1/7 anonim válasza:
89%

ha rossz a kenyér akkor azt látod? ha megromlott a felvágott akkor azt látod? igen

ezt ha feltöröd olyan szaga van h beájulsz, meg szép zöldes.

2011. márc. 2. 22:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem kioktatósdit kértem hanem értelmes hangnemet.És,hogy valaki járt -e már így?

Illetőleg volt már záp tojással dolgom de az még nyers volt,de ha kicsiny eszeddel belegondolsz az már főtt!Akkor miért is lenne annyira büdös?

2011. márc. 2. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A záptojást főzheted, az büdös lesz mindig. Azt hiszem, hogy főzés közben szét is pukkad. Na azt magamnak nem kívánom.
2011. márc. 2. 22:27
 4/7 anonim válasza:
xDD
2011. márc. 2. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám állítása szerint ha záp, akkor szétrobban főzés közben és persze büdös lesz tőle, mintha nyers lenne. Szerencsére még nem tapasztaltam meg személyesen. De... Ha már eljutsz odáig, hogy meg akarod főzni de nem vagy benne biztos hogy jó, akkor figyeld meg, hogy felmegy-e a víz tetejére (vagy elkezd-e felmenni). Ha felmegy, akkor záp. Szóval a lényeg, hogy már főzés előtt kiderül.
2011. márc. 2. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

hát a wc-ig nem jut el, mert képtelenség lenne megenni.elviselhetetlenül büdös, bár megfőzni hála az égnek még nekem sem "sikerült" viszont egy kiló darálthúsra ráütöttem a második tojást, ami záp volt....

elképesztően undorító, és hát a fasírtom is odalett.

tanulság: azóta bögrébe egyenként ütöm föl a tojást.

2011. márc. 3. 05:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony szétpukkan!
2011. márc. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!