Miért nem lehet itthon kapni Beilisto csokit?
Figyelt kérdés
Emlékeztek még, valamikor nállunk is lehetett kapni ezt a Twix-szerű,de gyümölcsös finomságot. Nekem ez volt a kedvenc csokim, de már nagyon régen nem lehet kapni, pedig külföldi tévéreklámokban még most is látom. Mi lehet ennek az oka, itthon nem jött be, pedig nagyon finom csoki volt?!2011. febr. 27. 21:17
2/4 anonim válasza:
Balisto, én is szeretem. De csak külföldöm láttam eddig.
Nem tudom, mi az a Müller, remélem, máshol is kapható esetleg.
3/4 anonim válasza:
Müller eredetileg drogériaszerűség, mint a dm vagy Rossman. Iszonyat milyen jó csokik vannak......csupa olyan, amit máshol nem kapsz, csak külföldön!!!!!!
4/4 anonim válasza:
Megnéztem azóta neten, sajnos nincs a közelünkben ilyen! De majd igyekszem arra járni, köszönöm az infót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!