Ha a coca colára az van írva, hogy "Kóla ízű" szénsavas üdítőital, akkor (mi) vagy (milyen) a kóla? (mert tudomásom szerint a coca cola az eredeti kóla)
mivel egy növényből készül
narancsizű ital az mi akkor?
de én az eredetét ismerem! Mármint,hogy miből alakúlt ki,és hogy eredetileg mi volt! Sőt azt is tudom hogy a coca cserjéből van! De én nem arra vagyok kíváncsi! Hanem hogy miért az van ráírva hogy kóla ízű! mi az a kóla?
Láttam a többi kérdést is ebben a témában de egyik sem ez a kérdés.és egyik sem ad erre választ!
Én nem tudom min csodálkoztok. A Coca-cola tényleg egy kóla ízű szénsavas üdítőital. Nem több és nem kevesebb. Most miről van a vita? Én nem értem. Mindenesetre itt van még egy válasz, amit le lehet pontozni!
-illéspityu-
Én értem a kérdést. :) Ugye a málnaszörpre, aminek köze nincs a málnához csak aroma van benne azt írják: málna ízű szörp. A kólára meg alapból: kóla ízű... Amiben tényleg van málna, az a málnaszörp... amiben tényleg van kóla... :)
A kérdésre nem tudok válaszolni, de itt a megnevezéssel lehet valami probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!