Hagymateát miért kell fél óráig főzni?
Figyelt kérdés
A neten a legtöbb recetbe fél óráig kell főzni, de találtam olyat is amit forrás után lehet inni. Szerintetek melyik a hatékonyabb??2011. febr. 12. 11:27
1/3 anonim válasza:
Lehet forralni is,de megfőzni is a hagymát.
Mi általában megfőzzük,tehát a fél órás "receptet" használjuk :) Talán ez hatékonyabb,mivel jobban kivonja a a hagymából a vitaminokat :D
2/3 anonim válasza:
Én 5-6 percet szoktam főzni,és utána hagyom ázni 10 percig,hogy az illóolajok jól kioldódjanak,amik csökkentik a köhögést és a hurutot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pont erre gondoltam, hogy vajon a félórás főzésnél nem-e főzünk ki belőle egyéb jótékony összetevőket is?
2011. febr. 12. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!