Cukrászdában mennyibe kerül egy közepes szülinapi torta?
Bocs az offért, de én a gyereknek inkább egy piskótás joghurt-vagy túrótortát tudnék elképzelni gyümölccsel, azt is meg lehet csinálni mesefigurásra! De szerintem egy 1 éves gyereknek még tök mindegy, hogy mesefigurás-e vagy sem! 4-5-6 évesen már értékeli!
És igenis, lehet otthon egészséges süteményt csinálni, amit nem porokból, pasztákból, fixálókból, szinezékből és töménytelen mennyiségű cukorból csinálunk!!!!!
a csináltatott mesefigurás torta nálunk is 4-5 ezer ft.
azonban a cukrászoknak nincs lehetetlen, bármi legyen is a kívánságod.
üdv-Székesfehérvárról-
Én vagyok, aki tanácsolta, hogy magad csináld és 4000/kg az ára felénk a formatortának.
Még eszembe jutott, hogy egy barát szülinapjára vittünk egy 4 kg-os állatfigurás formatortát és az hatalmas volt!!!!
Nem tudom hányan lesztek, de szerintem elég egy 1-max. 2 kg-os nektek! Bár úgy is elég drága...
ja, még annyit, hogy bár a cukrászsütikbe már direktbe nem raknak tartósítót, de azért tartalmaz, nem is keveset, na meg még mi mindent...
Sok krém-ill. habpor, süteményporok, masszák, színezékek, gyümölcskivonatok-és sűrítmények már eleve tartósítva vannak. Ehhez jönnek még a csomósodásgátlók,stabilizátorok stb...
Otthon pedig igenis lehet egészséges/egészségesebb süteményt készíteni.
Persze nem akarlak meggyőzni kedves kérdező, csak gondoltam adok egy tippet, ha olcsóbban és egészségesebben akarsz kijönni!
Minden jót és jó szülinapozást!
Nincs azzal semmi gond has csináltatni szeretnél.....A fiamnak most lett keresztelöjére csináltatva egy nagyonszép csokitorta kívül fehér marcipánnal borítva,+díszítés és figura.Nem cukrázdában,hanem egy otthon is és cukrászati dolgozó sütötte.6000Ft volt.Nagyon szép lett és finom is volt.Szülinapos tortát edig én csináltam a lányomnak.Piskótát megsütöttem 3 lapra vágtam csina´ltam csokis-nutellás krémet.Megkentem,csokival leöntöttem,vettem rá figurákat,gyertyát.Lett olyan mint a rendelt torta.márciusban a fiamnak(1 szülinap) is én csinálom.Küldök róla képet.
Szerintem 5000-7000Ft ra számítsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!