Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a legjobb vendégváró menü?

Mi a legjobb vendégváró menü?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt talán inkább a gasztronómia kérdéskörbe kellett volna kiírni. Azt vasárnap úgyis sokan látogatják.

De azért a legjobb: rántott hús, meg húsleves, fordított sorrendben. És esetleg utána még valami sütemény, mondjuk meggyes rétes. Előételnek meg orosz töltött tojás.

2011. febr. 6. 10:11
 2/4 anonim válasza:
100%

Legényfogó leves :)

Csirkepaprikás...

És valami kellemes desszert. Például francia krémes.

2011. febr. 6. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hány vendéget vársz, de ezt a két kaját általában mindenki szereti. Savanyúságot, vagy tartár mártást is adhatsz még a rántott húshoz. / Én tartárral szeretem./, de van aki gyümölcs befőttel./a párom, ő körte, vagy bírsalma befőttet eszik hozzá./
2011. febr. 6. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem leves, ami nem húsos pl. borsó, bab, zöldbab stb. majd másodiknak rántott dolgok, azaz rántott hús/sajt/gomba/karfiol stb. és így mindenki kedvére válogathat és még egyszerű is. Ezek mondjuk rizzsel és sült burgonyával. Esetleg még mártogatósnak tartás mártás vagy majonézes krumplisaláta. Desszertnek pedig vmi egyszerű süti.
2011. febr. 6. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!