Mit csinálnátok a receptekkel?
Anyumnak sok receptje van, amit másoktól kapott, tehát csak ilyen külön lapokon, amúgy egy füzetbe írta régen. Ezeket is be akarja írni, de soha nem ér rá. Felajánlottam hogy begépelem, aztán majd kinyomtatgatom neki, így legalább elrakhatja egy mappába. El is kezdtem, de marha sok, úgyhogy abbahagytam. Az a baj, hogy így nem tudjuk eltenni, mert minden össze-vissza van, és ha keres valamit, tovább tart megtalálni, mint megsütni/főzni.
Ti mit csinálnátok vele? Hová tennétek?
És bocs a kategóriáért, de itt talán normális válaszokat kapok.
Előre is köszi.
Más nincs, begépelem, kinyomtatom.
Egy mappába gyűjtöm őket, lassan nagyobb kéne. :)
Bár abból a szempontból szerencsésebb helyzetben vagyok, hogy a legtöbbet a netről szedem le, és word-ben elmentem, azonos formára szoktam szerkeszteni, és nem kell kínlódni a beírással.
Sok recept persze gépen és kinyomtatva is megvan.
Szánj rá egy kis időt, anyák napjára meg tudod lepni egy csinos kis könyvvel, ha lefűzöd.
Ha esetleg van rá pénzed, ezt megnézheted.
Jó kis ajándék lenne anyák napjára vagy bármire.Én legalábbis nagyon örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!