Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen budapesti éttermet...

Milyen budapesti éttermet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Párommal évfordulónk lesz február közepén, és szeretnénk elmenni vacsorázni. Olyan étterem kellene, ami viszonylag elegáns, de két egyetemista is meg tudja fizetni, diákmunka mellett. :) Előre is köszönöm a segítséget.
2011. febr. 2. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Sir Lancelot lovagi étterem. www.sirlancelot.hu, vagy valamelyik Trófeás étterem, ott fix összegért, kb.3.600 ft. -ért annyit ehettek, ihattok, amennyi belétek fér. Foglalni kell előre a helyet, és úgy tudom, 3 órát tartózkodhattok ott.
2011. febr. 2. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Én is a Trófeát ajánlanám. Több helyen is van, fix áron korlátlan étel-ital fogyasztás 3 órán keresztül. Nagyon finom ételeik vannak és szinvonalas éttermek. Előre kell helyet foglalni.
2011. febr. 2. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Kilenc sárkány. Kínai, de nem büfés, hanem rendes kaja van, nagyon finom. A Keleti és a Hősök tere között van, kb. félúton.
2011. febr. 2. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor vitatkoznék kicsit.

A Trófea és társai, egy önkiszolgáló menza hangulata, semmiképpen sem elegáns.

Ha 10.000Ft alatt szeretnétek megúszni a vacsorát, akkor számtalan "közepes" hely van ahol ezt megtehetitek.

Akár csak a Liszt Ferenc térre gondoljatok.

Ha egy kicsit többet szánnátok rá, akkor kezdődhet egy izgalmas gasztronómiai élmény.

Ott van a Bock bisztro, a Mák, az Onix, a Kiotó és még körülbelül 4-5 hasonló hely.

ezeken a helyeken azonban kicsit mélyebben a zsebetekbe kell nyúlni.

A Costest direkt nem említettem, az nem egyetemista kategória...

2011. febr. 3. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Bock Bisztro tényleg jó, viszont ott 15-20000 Ft alatt nem ússzátok meg, ha pl 3 fogást esztek. Nem annyira elegáns, de nem is ilyen drága, viszont szerintem nagyon-nagyon hangulatos Budán a Pater Marcus. Nekik is van fenn étlap:

[link]

Hasonló jó még, egy lehelletnyit drágább a Mosselen Belga Söröző.

[link]

Egy drágább étterem (olasz), viszont abszolút kárpótol a hangulat (árban a Bockhoz hasonlít, viszont szerintem annál sokkalta hangulatosabb, romantikusabb), szintén van étlap fenn, nézz körül:

[link]

2011. febr. 3. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon elegáns, hangulatos, van élőzene, a pincérek kedvesek és kifogástalan a modoruk. Nagyon jó a konyhájuk.

2011. febr. 3. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Tegnap 6.58-nak.

Én viszont veled vitatkoznék. Én voltam már többször Trófeában, és egyáltalán nem nevezném menza hangulatunak. Tiszta, rendezett hely, udvarias pincérekkel és grillbüfével. Bárkivel is beszéltem eddig mindenki dicsérte.

2011. febr. 4. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:

A büfé rendszer a menza hangulat! :-)

Egy rendes étteremben, az asztalnál rendelsz, a pincér meg kihozza. A menzán meg magadnak viszed oda az ételt.

Ennyi....

2011. febr. 4. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de köszönöm szépen a válaszokat, nagyon jól sikerült az évforduló, és az összes itt említett étterem felkerült a későbbi események listájára. :)
2011. ápr. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!