Milyen budapesti éttermet tudtok ajánlani?
Akkor vitatkoznék kicsit.
A Trófea és társai, egy önkiszolgáló menza hangulata, semmiképpen sem elegáns.
Ha 10.000Ft alatt szeretnétek megúszni a vacsorát, akkor számtalan "közepes" hely van ahol ezt megtehetitek.
Akár csak a Liszt Ferenc térre gondoljatok.
Ha egy kicsit többet szánnátok rá, akkor kezdődhet egy izgalmas gasztronómiai élmény.
Ott van a Bock bisztro, a Mák, az Onix, a Kiotó és még körülbelül 4-5 hasonló hely.
ezeken a helyeken azonban kicsit mélyebben a zsebetekbe kell nyúlni.
A Costest direkt nem említettem, az nem egyetemista kategória...
Bock Bisztro tényleg jó, viszont ott 15-20000 Ft alatt nem ússzátok meg, ha pl 3 fogást esztek. Nem annyira elegáns, de nem is ilyen drága, viszont szerintem nagyon-nagyon hangulatos Budán a Pater Marcus. Nekik is van fenn étlap:
Hasonló jó még, egy lehelletnyit drágább a Mosselen Belga Söröző.
Egy drágább étterem (olasz), viszont abszolút kárpótol a hangulat (árban a Bockhoz hasonlít, viszont szerintem annál sokkalta hangulatosabb, romantikusabb), szintén van étlap fenn, nézz körül:
Nagyon elegáns, hangulatos, van élőzene, a pincérek kedvesek és kifogástalan a modoruk. Nagyon jó a konyhájuk.
Tegnap 6.58-nak.
Én viszont veled vitatkoznék. Én voltam már többször Trófeában, és egyáltalán nem nevezném menza hangulatunak. Tiszta, rendezett hely, udvarias pincérekkel és grillbüfével. Bárkivel is beszéltem eddig mindenki dicsérte.
A büfé rendszer a menza hangulat! :-)
Egy rendes étteremben, az asztalnál rendelsz, a pincér meg kihozza. A menzán meg magadnak viszed oda az ételt.
Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!