Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kivit hogy kell házilag...

A kivit hogy kell házilag "megérlelni" hogy ne poshadjon meg?

Figyelt kérdés

Vettünk ma kivit, és sajnos nagyon savanyú:/

A banán megérik magától. és a kivi? mit kell vele csinálni? hogy kell addig tárolni?


2011. febr. 2. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
alma mellé tenni
2011. febr. 2. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne rakd ki a hűvösre pl spájzba, hűtőbe, hanem hagyd szobahőmérsékleten pár napra. 2-3 nap alatt szuperül megérik.
2011. febr. 3. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!