A kivit hogy kell házilag "megérlelni" hogy ne poshadjon meg?
Figyelt kérdés
Vettünk ma kivit, és sajnos nagyon savanyú:/
A banán megérik magától. és a kivi? mit kell vele csinálni? hogy kell addig tárolni?
2011. febr. 2. 20:12
2/3 anonim válasza:
Ne rakd ki a hűvösre pl spájzba, hűtőbe, hanem hagyd szobahőmérsékleten pár napra. 2-3 nap alatt szuperül megérik.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 3. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!