Melyik teában van a legtöbb koffein?
Figyelt kérdés
Melyik növény teája tartalmazza a legtöbb koffeint?2011. jan. 30. 23:51
1/9 anonim válasza:
azt hiszem a fekete teában. nem tudom milyen növény. anyum mondta multkor, amikor sokáig fent kellett maradnom:)
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a fekete teában sok koffein van, de abban van a legtöbb?:D
2011. jan. 31. 00:16
4/9 anonim válasza:
Tudtommal a gyógynövényteák nem tartalmaznak koffeint, egyedül a tea cserjéből készült fekete és zöld tea tartalmaz teint, ami nagyon hasonlít a koffeinhez, de elnyújtottabb a hatása, a kávéval ellentétben, ami viszonylag rövidebb ideig élénkít. Lehet, hogy vannak más élénkítő hatású teák is, de ami ezt tartalmazza csak a fekete és zöld tea. Szóval ezekben van a legtöbb.
6/9 anonim válasza:
szerintem koffeint egyik tea sem tartalmaz,a tea alkaloidja a tein.Hatása hasonló a koffeinhez,és csak a fermentált teák tartalmazzák nagyobb mennyiségben(fekete tea,azon belül is a grúz tea)A fehér teáról nem tudok mit mondani,lehet,hogy a válaszolónak igaza van,én nem ismerem.
7/9 anonim válasza:
05:47-nek van igaza!
A fehérteában. Meglepő, de igaz!
8/9 anonim válasza:
A mate tea főzete kiváló élénkítő ! :)
Éééés: egy teában sincs koffein.. :)
9/9 anonim válasza:
A fehér teában van a legkevesebb koffeinnek mondott élénkítő vegyület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!