Hol lehet fórrócsokiport venni?
Figyelt kérdés
Egyszer kaptunk egy tasak forrócsokiport, olyat, amilyen az automatákban van, de nem tudom hol lehet venni.:(2011. jan. 30. 21:48
1/15 anonim válasza:
Szerintem a Tescoba én ott vettem már... mondjuk az már 2-3 éve volt, de lehet még mindig lehet... nézd meg!
2/15 A kérdező kommentje:
Körül szoktam nézni ez miatt, de soha nem találok sehol...
Neten is prbálok utána nézni, és vagy 7-8.000 ért van, és nem tudom mért mindíg a fehércsokit hozza ki.=/
2011. jan. 30. 21:59
3/15 anonim válasza:
Van többféle, amit a nagyobb boltokban tudsz venni
pl.: Boci forró csokipor
és van valami lila hengeres dobozos is
4/15 anonim válasza:
tescoban ahol a kávék vannak, találsz ;)
5/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor jobban körül fogok nézni, remélem találok.
Köszönöm.:)
2011. jan. 30. 22:05
6/15 anonim válasza:
Várakozz türelmesen egy forrócsoki automata mellett. Egyszer csak fog jönni egy ember, aki feltölti. Ő megmondja, hogy hol kapsz.
7/15 anonim válasza:
Meg van milkás is, meg ahogy már írták bocis is, de ha a fehér csokisat kihozza akkor tuti van rendes is, meg nem tudom de nálunk pl müllerbe minden van nem tudom hova valósi vagy de ha van a közelbe akkor nézd meg! anyámnak ott szoktam ilyen különleges kávét venni, mert máshol nem lehet beszerezni :)
8/15 anonim válasza:
Spár? már van Dr.otkor forró csoki por meg milka,boci stb :)
10/15 anonim válasza:
Bravos, Interspar, kb. 100 ft egy tasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!