Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mikor jó valakivel piázni?

Mikor jó valakivel piázni?

Figyelt kérdés
én is vagyok úgy pár emberre, h imádok velük inni.. mi miatt van ez? mit csinálnak az ilyen tagok akikkel szeretnek az emberkék inni?
2011. jan. 29. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Lehangoló társaság , vagy uncsi szövegek , sok ingyen pia stb .
2011. jan. 29. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Valószínűleg alkoholisták,akik családokat tesznek tönkre.
2011. jan. 29. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgyérzem ti ketten nem bírtátok felfogni azt amit olvastok..
2011. jan. 29. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Vagy csak mindketten gyűlöljük az alkoholt. Erre nem gondolsz?
2011. jan. 29. 17:37
 5/10 doboszoli ***** válasza:
100%

Hát akkor gyűlöljétek magatoknak, minek ennek hangot adni?

nem vagyunk egyformák.(hál' istennek)

A kérdésre.

Nem vagyok absztinens, hiszen embernek találták ki.

Kivel jó pl. sörözgetni?

nagyon fontos az összhang, hogy egy szinten legyünk, mert ugye az alkohol egyeseknél fura dolgokat vált ki.

Mire gondolok? Legyünk nagyjából egy szint közelében észbeli képességekben, kapacitásban, (nem jó, ha az egyik az asztal alatt van, a másik még nem is vigyorog) érdeklődési körben.

Pia mellett tilos beszélni: politikáról, fociról, régi barátnőkről, anyagi dolgokról, mert ezeken a legkönnyebb összekülönbözni, és a jónak induló este rémálommá válik.

Végezetül egy régi mondás: Ne fogadj el tanácsot olyan embertől, aki dél előtt megissza a szeszt!

2011. jan. 29. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
"Legyünk nagyjából egy szint közelében észbeli képességekben" Nos,a piásoknak itt nem lesznek gondjaik.
2011. jan. 29. 21:49
 7/10 doboszoli ***** válasza:

Majdnem sikerült vicceset írnod, de csak majdnem.

Nem a piálás végén, hanem általában legyünk egy szinten.

Nem alkeszokról beszélünk.

Az absztinensek nem tudnak elképzelni egy jó baráti beszélgetést, kocsmai milliőben, néhány korsó, vagy nagyfröccs mellett? Miért kell minden alkoholt fogyasztót egy kalap alá venni, megbélyegezni?

2011. jan. 30. 05:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert ökör iszik magában :D
2011. jan. 31. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
"Az absztinensek nem tudnak elképzelni egy jó baráti beszélgetést, kocsmai milliőben, néhány korsó, vagy nagyfröccs mellett?" Egy jó baráti beszélgetést bármikor,de nem kocsmai milliőben(részegek,büdös cigiszag,igazi értelmiség). Bocs de ez nem mindenkinek pálya. Én az üzlettársaimmal elég sokat járok külföldre,és mindig csak elit éttermekbe megyünk,mert ott kultúrált körülmények között lehet enni,inni,társalogni,és még a füstöt sem kell nyelni. De akinek ez örömet jelent,az tegye nyugodtan. Engem nem zavar.
2011. jan. 31. 13:48
 10/10 doboszoli ***** válasza:
Helyes.
2011. jan. 31. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!