Mit nem szabad enni mivel?
Figyelt kérdés
pl: vajas kenyérre kólát=hányás2011. jan. 29. 10:18
11/18 anonim válasza:
"igen is én hánytam kólától meg vajaskenyértől"
- Akkor írd össze a saját, személyre szabott listádat, ne másokat nyaggas ilyen hülye kérdésekkel.
12/18 anonim válasza:
Nekem sohasincs bajom semmilyen kombinációtól. Lehet az kakaó görögdinnyével bableves pudinggal. De mindenkinek mást visel el a gyomra. Próbáld szerintem ki, a kóla ugyanolyan üdítő mint a narancs vagy gyömbér stb..
13/18 anonim válasza:
"igen is én hánytam kólától meg vajaskenyértől"
És száz személyből hánynál van ez? Erre nem gondolsz? Ma ez egy általános butaság hogy nem ismerik a százalékos előfordulást?
14/18 doboszoli válasza:
Pl. szabad, de nem praktikus:
Levest villával.DD)
15/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező:
a sok alma egyszerre meghajt...próbáld ki ha nem hiszed :)
16/18 anonim válasza:
Tejre sört ne igyál mert az felgyorsít és fel is hígít.
17/18 anonim válasza:
ez mind attól függ h mit bír a gyomrod..
pl. anyum ha húslevest vagy szedret eszik mindig lefoglalja az egyik wc-t -.-"
vagy ha én tejet iszok akkor enyém a wc használati joga.. :D
de amikor a cukrozott bucinudlit eszem savanyú uborkával semmi bajom sincs..
18/18 anonim válasza:
Tényleg egyénfüggő, hogy ki mit bír vagy mit nem bír. Van, aki pusztán a víztől hányna, főleg ha meginná azt a mennyiséget, amit én szoktam. Csak 8 óra és 16 óra között megittam ≥3 liter vizet (Isten tudja mennyi volt akkor ugyanazon a napon összesen felkeléstől lefekvésig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!