Az jó, vagy egészségtelen, ha így iszok? (lent)
Figyelt kérdés
szóval én megiszok naponta 1,5-3 litert, nyaranta dupláját, de abszolút úgy, hogy napközbe szinte semmit, max fél litert, aztán 17 órától 22-ig, meg elfogy legalább 2 liter adott esetben. szóval átlagban jó vagyok, de ez káros, vagy jó, vagy mindegy?:)2011. jan. 25. 13:11
1/2 anonim válasza:
Hát jobb egyenletesen elosztva, szerintem ez a vesédnek sem a legjobb. Inkább legyen nálad mindig egy üveg víz.
2/2 anonim válasza:
Nem írtad,hogy ez víz vagy bor ? Nem kiröhögni ,öregapám minden nap fölhozott a pincéből egy 6 literes demizson bort,azt ő estig be is puszilta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!