Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc kürtőskalácso...

Melyik a kedvenc kürtőskalácsotok?

Figyelt kérdés
Imádom a diósat és a kókuszosat, ez a kettő a kedvencem. Nektek? Esetleg valaki evett már valamilyen extrém ízesítésű kürtőskalácsot?
2011. jan. 22. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Diós, vaníliás, fahéjas.

Amúgy a ételek,italok kategória ;)

2011. jan. 22. 13:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretnél egy ingyen kürtőskalácsot? Találtam egy oldalt a neten, a regisztrálóknak adnak egyet ajándékba. Dobj egy mail-t nekem privátban és küldök rá egy meghívót.
2011. jan. 22. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nagyon rég ettem kürtőskalácsot. Kellemes ízemlékek kötnek utolsó falatozásomhoz és már nagyon hiányzik. :)
2011. jan. 22. 13:16
 4/7 anonim válasza:
Vaníliás a kedvencem! ^^ Lécci nekem is passzolj egy meghívót! :D
2011. jan. 22. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Jópofának tartom, hogy van egy cég, amely úgy áll a vásárlókhoz, hogy gyere, egyél egy jót ingyen nálunk. Adunk valami nagyon fincsit neked és úgyis vissza jösz, mert jót adunk és ízleni fog. Ritka hozzáállás Magyarországon.
2011. jan. 22. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Kér valaki még meghívót a kürtős-kalács kóstolásra? 1 db-ot adnak teljesen ingyen. Ugyan olyan méretben, mintha fizetnél érte.
2011. jan. 22. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Diós =)

és kérem a kupont :D

2011. jan. 23. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!