Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen különleges éttermek...

Milyen különleges éttermek vannak Budapesten?

Figyelt kérdés
Enteriör, étel, vagy bármi más extra miatt melyik éttermeket ajánlanátok Pesten?
2009. febr. 1. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem a Dzsungel éttermet a nyugatinál, keress rá, ketoldalnyi kulonfele sorkulonlegesseg (sajnos gyumolcslevekbol nincs ekkora valasztek), ehetsz strucc, krokodilhust, meg mindenfele kulonleges eteleket.. nem olcsó, de evente-ketevente egyszer belefér

shiraz - ez a radaiban van, hangulatos, perzsa etterem, itt volt az eskuvonk, kulon elkulonitett szobak vannak, szet lehet terulni a parnakon, akinek igenye van ra, vizipipa, ez is nagyon hangulatos

mongol étterem - nem tudom pontosan hol van, keress rá, sajnos semmi mongol nincs benne, és elore be kell jelentkezni, viszont haromezer forintert azt eszel-iszol amit szeretnel, es isteni finom kajakat, nem gagyikat

most hirtelen ezek jutnak eszembe

2009. febr. 1. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a Darkness Horror Étterem a 13. kerületben

[link]

2009. febr. 1. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

középkori menü, középkori környezet:

Sir Lancelot Lovagi Étterem

[link]

King Arthur's Étterem

[link]

2009. febr. 1. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A dzsungelre szavazok. Szerintem a legjobb. Most hogy felújították 4 terme van, lett egy tenger alatti vizivilág is a dzsungel hangulatú termek mellett. Amellett a zene is olyan dzsungeles, néha villámlik is és elsötétül minden. Annyira nem drága ahhoz képest.
2009. febr. 1. 20:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezekből eddig a Shiraz meg a középkoriak maradtak ki, bár fent vannak a listámon. Várom még az ötleteket.
2009. febr. 2. 08:11
 6/6 Fabyen válasza:

Én a Tortuga éttermet tudom ajánlani. Olyan, mintha egy nagy kalóz hajón lennél, teknőcök és halak úszkálnak alattad, papagáj dumál, ha szülinapot tartasz, akkor egy fekete csuklyás halál hozza a szülinapi tortát zenére, miközben az egész étterem tapsol. Kis kincsesládákban vannak az evőeszközök és a számlát is ládikában hozzák.

Másik tippem: Jazz Garden étterem- Egy pincében van, de olyan, mintha csillagos ég alatt vacsoráznál nyáron. Kovácsoltvas székek és asztalok, zöld növények és szuper kiszolgálás.Közben minden este élő jazz szól.

2011. szept. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!