A banánt melyik végén kell felnyitni?
Figyelt kérdés
A; Amelyik hosszúkás
B; Amelyik rövid
2011. jan. 14. 21:24
11/21 anonim válasza:
A hosszú végénél ahol össze van nőve a többivel:)
Simán el lehet törni azt a részét és könnyen lejön a héja anélkül h hozzáérnél.De mondjuk szerintem mindegy!
12/21 anonim válasza:
Én nem nyitom ki, úgyis tudom, mi van benne. Az baj?
13/21 anonim válasza:
Én meg héjastól eszem. Az baj?
14/21 anonim válasza:
Ha kicsit túlérett már, akkor nem olyan egyszerű azért letörni.
15/21 anonim válasza:
A rövid végénél.
Ha a hosszú végénél nyitom, akkor széttrancsírozódik az egész.
16/21 anonim válasza:
A banán héjába beleharapni veszélyes, mert koszos, fertőzött, vegyszeres lehet! Én mindig óvatosan nyitom ki, hogy nehogy a belsejéhez hozzáérjek, amit megeszek. Mert ugye megmosni nem szoktuk a banánt. A hosszú végén könnyebb felnyitni, de ezután a másiknál is megpróbálom, ha elég érett, biztos sikerül.
17/21 anonim válasza:
én megszoktam mosni a banánt is mint minden gyümölcsöt,legalábbis a héját igen
20/21 anonim válasza:
A hosszú végénél, nem kell százéves rohadt banánt venni és akkor nem trancsírozódik szét. Eltöröd azt' jóság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!