Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudnék olcsón kajálni Pesten?

Hol tudnék olcsón kajálni Pesten?

Figyelt kérdés
Elsősorban főtt kajára gondolok.
2011. jan. 13. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Kínai gyorséttermekben, turisták által kevésbé frekventált helyeken (tehát NEM a Deák téren vagy a Ráday utcában :D). Ahol sok egyetemista szerű egyedet látsz, az jó! (Astoriánál, ELTE campus előtt van kínai például...)

Találsz magyarosabb ízű dolgokat is, ált. jókora púp főtt rizst adnak és ahhoz pörköltszerű dolgot, "menüként". Tárcakímélő megoldás, nagy adag, én már ettem így 350 Forintért is, ami igazán nem sok. :D

2011. jan. 13. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Kínaiban (ott aztán 600 forintból degeszre tömöd magad), vásárcsarnokokban (Fehérvári út, Lehel tér, stb.), vagy pl. a Vígszínháznál a magyaros gyorsétteremben, Móriczon a Főzelékfalóban. A Szentendrei úti Profi előtt van egy Magic burger nevezetű bódé, 800(malac)-900(marha) forintért kapsz óriásburgert, a marhát lemértem, kereken 600 gramm volt, azzal én elvagyok egy napig.
2011. jan. 13. 01:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Hentes, fözelék falók, arab, kínai kajárdák, áruház láncok konyha részei, piacom lángos, lacikonyhák.
2011. jan. 13. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Otthon
2011. jan. 13. 03:33
 5/6 anonim válasza:
hídalatt, hidd el, olcsó :DD
2011. jan. 13. 06:14
 6/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen mindenkinek. Az első kettőnek különösképp. Minden jót nektek!
2011. jan. 15. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!