Hogy kell olyan csemegeubit csinálni amilyet a piacon árulnak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 13:28
1/3 anonim válasza:
Anyu így csinálja. Egy bd 5 literes üveghez:
Kb 3 kg apró uborka. Lehet kicsit több mert forrázás után összeesik. Ezeket hideg vízben kefével megsúroljuk. Az ubikat belerakosgatjuk az üvegbe. Szép sorba egymás mellé, minden helyet használj ki, jól szoruljanak egymás mellet. Felöntjük vízzel az üveg. Ezt a vizet beleöntjük egy fazékba. ( a tenyereddel tartsad az ubikat h ne essenek ki)
2 ek só, 15 cukor, 3 dl 10%-s ecet, 1 tk mustármag, 2-3 babérlevél, kb 10 szem egész feketebors, ezeket beleszórjuk a vízbe és felforraljuk. A fellfort levelet ráöntjük az ubira, teszünk bele kb két szál tormát, tetejére fél kkanál szalicil, lekötjük, és mehet a szárazdunsztba.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszike
2009. febr. 1. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!