Milyen húst nem eszel meg?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 16:15
12/24 anonim válasza:
Egyedül birkahúst nem eszek..De mindent más igen..
13/24 anonim válasza:
éna nyulhust enm eszem meg miota vannak nyuszikáim,hobbybol.valaminta birkahus amit nem udok emgenni.
15/24 anonim válasza:
Olyan hús ami zsíros eleve nem eszem meg (kivéve, ha rám erőszakolják az ősök), de nem azért mert hízom tőle, hanem mert undorítónak tartrom... A többit se nagyon eszem, én a csirkét szeretem! :)
16/24 anonim válasza:
Én a vörös húst nem eszem meg(pl pulyka comb); halat--van pár kivétel amit megeszek, de azt azért, mert nincs benne jellegzetes hal íz; ami hájas; és legvégül: azt aminek nem tudom a származását, mérgező vagy illegális magyarországon(pl kutya)
17/24 anonim válasza:
nem tehetem meg anyagilag hogy finnyás legyek :)
18/24 anonim válasza:
kacsa nyuszi bárány nembirnám öket megenni
19/24 anonim válasza:
Disznó...fujj, utálom.
Galambot, nyulat, kecskét pedig még nem ettem. [és nem is akarok]
20/24 anonim válasza:
Nekem a pacalon kívül jöhet bármilyen állat bármilyen része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!