Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szörnyű a Godot...

Miért ilyen szörnyű a Godot dumaszínházos étterem?

Figyelt kérdés

Hatalmas csalódás volt számomra a hely, úgy, ahogy van!

A kiszolgálás borzalmas és az étel ehetetlen!

2011. jan. 9. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Irj róla többet légy szives, érdekel.
2011. jan. 11. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
ez engem is érdekel, nem voltunk még ott, de készülünk, jobb, ha előre tudom, mire számíthatunk...
2011. jan. 11. 17:51
 3/8 A kérdező kommentje:

A Madách Imre úton található ez a "remek" hely, Budapesten. Kivülről nem is látszik, hogy milyen bent. Az asztalok túl közel vannak egymáshoz, ha a melletted ülő jobbra néz, akkor már az arcodba lóg. Intim szférát felejtsd el!

Az asztal olyan pici, hogy a tányér nagyobb, így marad az ölbeni étkezés, márha megkapod az ételt. A felszolgáló rideg- mint a benti színek - és mivel fáztunk, mert a bejárathoz szólt a jegyünk(mint kiderült, vásárlási sorban lehet elhelyezkedni), azt mondja ez a jóember, hogy ha fázunk, csukjuk be az ajtót. Na már most össze-vissza járogattak az emberek ki-be, így hát dölt ránk a hideg rendesen. Percenként nyitogatni-csukogatni az ajtót, egy idő után fárasztó és 13e Ft.-ért(2személyre) nem ezt várja az ember! Elméletileg, vacsorás jegyünk volt, de mint kideült, ilyen még nem létezik, így azt mondták, hogy válasszunk az étlapról bármit. Kihoztak valami szivacsízű borzadványt,amit hátszíncsíkoknak neveztek el. Az italról ugyanez mondható, limonádénak nevezett mosogatólé. Ízeket sehol se keress!

Tévén kersztül mindig is szerettem a stand up-ot, élőben sikerült "megutálni". Aki ki volt írva, nem jött, helyette volt Rekop Gyurika , a maga kakitörléses, behányós, alpári poénjaival, evés közben. DE

mindent elfeledtünk, mikor Badár úr megjelent, ő valóban hozta a formáját, remek volt és fél óra után sikerült kikapcsolnunk.

Annyit még hozzáteszek, hogy a fellépés alatt, a kiszolgáló(?!) személyzet inkább a műsort figyelte, mint a vendégeit. úgy jöttünk el, hogy ide SOHA, pedig hozzáteszem, hogy nem vagyok finnyás, soha semmivel nem volt bajom, de lehet az is baj, hogy nagyon rákészültünk.

Nagy vonalakban ennyi.

2011. jan. 11. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2011. jan. 11. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Húúú, hát ez tényleg elég rosszul hangzik.

Köszi az információt!

2011. jan. 11. 22:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Amit leírtam, az kizárólag egyéni probléma, ettől még lehetséges, hogy valkinek bejön a hely, hiszen mindig teltházas. Én biztos nem ajánlanám senkinek.
2011. jan. 12. 06:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy "asztalok" nem az előadó felé néznek, hanem más irányban, úgyhogy ha látni akarod az előadást, akkor forgatni kell a fejet rendesen. Nyakmerevítő ajánlott!
2011. jan. 12. 12:34
 8/8 Okoska törp válasza:
Nem vagy egyedül....ugyanezt tapasztaltam, a hely maga nem lenne rossz de a konyha tényleg borzalmas.
2011. jan. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!