Melyik áruházban foglalták le a német tojásokat? Hallottatok róla?
Valamelyik áruházban találtak magyar csomagolású német tojást.
Na most mi tegnap vettünk az Auchanban Farm tojást. Most néztem meg, hogy a tojásokon német (DE) bélyeg van...
Gondolom ez lehet az, de valaki tud valami konkrétumot?
Igen. Ez jó kérdés.
A Lidl-ben a héten vettem 30 db HU jelzésűt, minap az Auchan-ban szintén 30 db-osat Szíjjártót. Azon is HU a jelzés.
Nekem az tűnt fel, hogy két raklappal is hoztak ki iszonyat mennyiségű tojást.
Ezzel tudom, hogy nem segítettem, de nem értem, hogy nem lehet megnevezni valahogyan a helyet, ahol felmerülhetett akár vásárlás is ebből.
Addig? Csütörtökig?
Én már nem tudom kinek higgyek, a HU jelzés valóban magyar származást takar...?! Ráadásul terhes kismama vagyok.
Felháborít. Már nem tudom mit ehetek.
Köszi a válaszokat!
Nekem csak utólag lett gyanús az Auchanban vásárolt tojás. A poén az, hogy tojásból soha nem szoktam a legolcsóbbat venni, inkább közepes árkategóriájút veszek. Na most az egyszer a legolcsóbb tojást vettük meg. Volt belőle vagy 3 raklappal kirakva, és 23 ft-ra jött ki darabja. 30 ft alatt nem nagyon volt másik tojás...
Na mindegy, nem merem ezt elhasználni. Mindjárt indulok a boltba másik tojásért, de itt meg Kaisers van (ugyebár ez is a SPAR csoport tagja), úgyhogy nagyon meg fogom nézni, hogy milyen tojást veszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!