Ön egy vendéglő konyháján dolgozik mint szakács. Sorolja fel a levesek csoportjait, csoportonként 1-1 példát ismertetve, amelyet a vendéglő étlapján szerepeltetne! Valaki tud ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Információtartalom vázlata:
- Módszeres munkavégzés
Fontos :)
2009. jan. 28. 18:05
1/3 anonim válasza:
remélem, ilyesmire gondoltál.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségét:)
2009. jan. 29. 17:26
3/3 anonim válasza:
Híg levesek:erőleves,lebbencsleves
Sűrített levesek:karfiol-,gomba-,lencseleves,zellerkrémleves,májpüréleves,kukorica nyákleves
Összetett levesek:gulyásleves,raguleves,csorba leves,palócleves,halászlé
Különleges levesek:cápauszonyleves,kengurufarok leves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!