Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ön egy vendéglő konyháján...

Ön egy vendéglő konyháján dolgozik mint szakács. Sorolja fel a levesek csoportjait, csoportonként 1-1 példát ismertetve, amelyet a vendéglő étlapján szerepeltetne! Valaki tud ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Információtartalom vázlata:

- Módszeres munkavégzés

Fontos :)


2009. jan. 28. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

remélem, ilyesmire gondoltál.

2009. jan. 28. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségét:)
2009. jan. 29. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Híg levesek:erőleves,lebbencsleves

Sűrített levesek:karfiol-,gomba-,lencseleves,zellerkrémleves,májpüréleves,kukorica nyákleves

Összetett levesek:gulyásleves,raguleves,csorba leves,palócleves,halászlé

Különleges levesek:cápauszonyleves,kengurufarok leves

2010. aug. 31. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!