Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc sajtod és...

Melyik a kedvenc sajtod és melyiket nem ennéd meg?

Figyelt kérdés
Én az ementálit imádom, viszont a márványsajtot/kéksajtot meg nem enném, szerintem nagyon rossz!
2011. jan. 4. 23:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
parmezán és cheddar a kedvenceim. a penészes és a büdös sajtokat nem eszem meg...
2011. jan. 4. 23:04
 2/19 anonim ***** válasza:
parenyica, fera, mozarella, trapista a kedvenceim. a penészeseket meg lábszagúakat én is inkább kihagyom
2011. jan. 4. 23:12
 3/19 anonim ***** válasza:

Én az ementálit utálom, mert amolyan....szénsavszerű, csípős íze van.

Én a trappista, meg a fehér sajtot szeretem.......az ilyen penészes, meg márvány kék/lila/zöld sajtok sztem is borzalmasak.

A pálpusztai meg büdös.

Amúgy van vmi német sajt, ami gyakorlatilag omlott túró, az is nagyon büdös.Vmi "Kargli" a neve, de nem biztos.

2011. jan. 4. 23:16
 4/19 anonim ***** válasza:
Jah, tényleg a parenyica, meg a mozarella is extra. :)
2011. jan. 4. 23:16
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Pedig ha tudnátok milyen finom a pálpusztai friss kenyérrel,zöldpaprikával,....mesés.
2011. jan. 4. 23:17
 6/19 anonim ***** válasza:
nem omlott, hanem Romlott!! ;)
2011. jan. 4. 23:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Ezen belül minél büdösebb, annál jobb!
2011. jan. 4. 23:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én vagyok a kivétel, mert imádom a különleges "büdös" sajtokat, pl a márványsajtot is! nekem a trappista túl semmilyen.
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
Feta, mozzarella, trappista, és a Karaván a kedvenceim. Nem enném meg a penészes, büdös sajtokat, a márványsajtot és a kecskesajtot.
 10/19 anonim ***** válasza:
fustols sajt, leginkabb a karavan meg a pannonia sajt a kedvencem, es utalom az edami sajtot, meg a gyumolcsos, magvas sajtokat
2011. jan. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!