Baromi egyszerű tornareceptet keresek. Melyiket ajánljátok?
Még sose sütöttem, nem vagyok jártas a konyhában... Barátomnak lesz szülinapja, szeretnék neki tortát sütni :)
Igazából fogalmam sincs milyet, egyszerűt szeretnék...
Csokitortát :)
De tényleg egyszerű kéne, nem vagyok otthon sütésben :D
Nagyon csokiiis kéne :)
ha lejjebb görgetsz akkor ott vannak a torták baloldalt !
A piskótát a következőképpen készítem:
5 tojás sárgáját habosra keverek 10 evőkanál cukorral. Hozzáadok 10 evőkanál réteslisztet, 5 evőkanál hideg vizet, 1 zacskó sütőport. Alaposan összekeverem. Az 5 tojás fehérjét felverem kemény habbá, óvatosan hozzáadom a már összekvert masszához. Sütűpapírral kibélelt tepsibe borítom és kis lángon megsütöm a piskótát. Sütés közben ne nyitogasd a sütőajtót, mert összeesik!!! Szép magasra fel szokott jönni a tészta. Ha megsült, hagyom kihűlni, majd félbevágom, megtöltöm csokikrémmel (vajat elkeverek cukrozott kakaóval) és a külsejét is bekenem a csokis krémmel. A tetejét megszórhatod kókusszal. Teával, kakakóval nagyon finom. Szív alakú sütőformába is teheted, biztos örülni fog a barátod! Sok sikert!
Köszi a tippeket! Még válogatok, vagy kipróbálom addig mindet, és a legjobbat csinálom meg! :D
Amúgy átolvastam párszor a kérdést, mert olyan furának tűnt... Nem vettem észre, hogy tornarecept :D Mostmár végre legalább tudom, mi volt benne fura:D köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!