Ma nyitva van a McDonald's?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 15:09
1/3 anonim válasza:
legalább karácsonykor egyél valami normálisat xD am sztem nincs de lehet h tévedek :P
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló teljesen egyetértek veled, de azt tudni kell, hogy ezekben a Mekis, Burgeres, stb... kajákba tesznek valami olyan cuccot, amitől az ember kívánja legközelebb is (saját bőrömön tapasztaltam). Így aztán sokszor nehéz ellenállni ezeknek. Nekem talán annyiból van szerencsém ezekkel a cuccokkal szemben, hogy szüleim vidéki dolgos emberek, és én is ott nőttem fel, így egy jó kis karácsonyi disznótoros, nálam egy az egyben kiüti még ma is a ringből a Mc névvel kezdődő kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!