Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nyúlik a sajt?

Miért nyúlik a sajt?

Figyelt kérdés
Mivel a sajt csak a tej fele, de mégis miért nyúlik?
2009. jan. 24. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:
96%

Tej alvadásakor kazeinfehérje keletkezik, ez nyúlik. Ömlesztett sajtnál ömlesztősók segítségével szétdarabolják ezeket a hosszú fehérjemolekulákat, ezért nem nyúlik az ömlesztett sajt.

Nem értem mit értesz azon, hogy a sajt csak a tej fele. Ezt írd már meg légyszíves.

2009. jan. 24. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Ömmm... mindegy hadjuk
2009. jan. 25. 08:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!