Miért nyúlik a sajt?
Figyelt kérdés
Mivel a sajt csak a tej fele, de mégis miért nyúlik?2009. jan. 24. 18:10
1/2 anonim válasza:
Tej alvadásakor kazeinfehérje keletkezik, ez nyúlik. Ömlesztett sajtnál ömlesztősók segítségével szétdarabolják ezeket a hosszú fehérjemolekulákat, ezért nem nyúlik az ömlesztett sajt.
Nem értem mit értesz azon, hogy a sajt csak a tej fele. Ezt írd már meg légyszíves.
2/2 A kérdező kommentje:
Ömmm... mindegy hadjuk
2009. jan. 25. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!