Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudnék ledarálni egy...

Hol tudnék ledarálni egy csomag szemes kávét?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam, de nincs itthon darálóm, se ismerőseimnek, de most ez egyszeri alkalomért nem vennék egy darálót. Régebben voltak a nagyobb élelmiszerboltokban kitéve mák- kávé stb darálók. Most van ilyen még? Melyik boltban? (budapesti vagyok)
2009. jan. 23. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

2-3 ezerért lehet kávédarálót kapni. Ha ezen túl is szemes kávét veszel, akkor finomabb kávét kapsz- a frissen őrölt az igazi!!- és a szemes olcsóbb is.

Sajnos fogalmam sincs, van-e még ilyen bolt.:(

2009. jan. 23. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Szia.Valamelyik szomszédodnak, biztos van egy darálója.Mondanám hogy hozd el és én szívesen ledarálom, de én vidéki vagyok.Szerintem menj be egy kisboltba, és kérdezd meg nem cserélnék e be őröltre!

Vagy add el a neten, és az árából vehetsz őröltet!

2009. jan. 23. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom! Hol laksz? Lehet, hogy itt a házban? :) ;) Akkor én is szívesen megdarállak! :) Mostantól nyitott szemmel járom a Közérteket! Tényleg, régen mindenhol volt, de fejből most nekem sem rémlik, hogy mostanában is lenne...
2009. jan. 23. 15:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ez egy egyszeri alkalom, mert daráltan szoktuk venni amúgy, ezért nem szivesen adnék ki pénzt most egy kv-darálóra, de a szomszédok ragyogó ötlet, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe???

Azért ha lát valaki egy boltot, ahol még van lehetőség darálni kávét, azt jó lenne tudni, bárki más is megszorulhat hirtelen.

Köszi még egyszer!

2009. jan. 24. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az Univerekben van kávéőrlő!!
2009. jan. 24. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Mik azok az Univerek? Olyasmi, mint a CBA, vagy Match? Hol van ilyen?
2009. jan. 29. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, olyan mint a cba stb. Egy bolthálózat. Nem létezik, hogy nem ismered. Univer mustár majonéz stb. Nah mindegy, szinte minden településen van, de a városokban biztosan.
2009. jan. 29. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
A termékeket ismerem, persze, de ilyen boltot még sosem láttam! Kerestem a neten is, de csak a gyártót írta ki, boltcímet nem, pedig már izgat a dolog :D (budapesti vagyok)
2009. jan. 29. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Én már utána néztem, ha minden igaz a Coop üzletek lehetnek azok, csak más néven, ill. annak valami társulása.
2009. jan. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!