Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik fajta halfilé a finomab...

Melyik fajta halfilé a finomabb, amit nem is nehéz beszerezni sem?

Figyelt kérdés
A Pangasius-t nem szeretem, pedig tele van vagy háromféle gyártó halaival a bolt a városban. Ajánlanátok mást, ami ugyanilyen elérhető, de nem ilyen zsíros?
2010. dec. 20. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ton hal filé.
2010. dec. 20. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az afrikai harcsa filé a kedvencem. Bármelyik nagyobb áruházban kapsz, én a Metróban szoktam venni. 1500 Ft körül van kilója.
2010. dec. 20. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Naphal filé 2600Ft/kg , Nyelvhal filé 2800Ft/kg finomak,szálkamentesek és most tele vannak vele a piacok.Pl a Lehel téri.
2010. dec. 20. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire finom, attól függ, mire akarod felhasználni.

Kezdem a legjobbakkal:

Roston sütésben, párolásban vitán felüli, hogy a lazac viszi a pálmát. Ezt legkönnyebben mirelitként tudod megvenni, van filé, és törzs is. (és pimaszul drága)

Ha úgy mint a pangasiust, (roston, rántva) szerintem az egyik legfinomabb a harcsa. Mármint a magyar lesőharcsa. Ezt friss halak közt árulják, viszonylag gyakori, de szintén csillagászati ára van.

Valamivel olcsóbb, de majdnem olyan jó,mint a harcsa, (másabb) afrikai sügér filé. Ez mirelit, én nagykerből szoktam rendelni, (munkahelyemre), de szerintem kis boltban ritka. Viszont nagyobb helyen -cora,metro,stb- tuti, hogy van.

Ami jobban megfizethető, egyész tűrhető az íze, és sokkal soványabb a pangánál, az az afrikai harcsa.

Az árba kalkuláld bele, hogy általában meg kell nyúzni.

Ha az ár nem gond, de nem tudsz valamit beszerezni, vedd fel a kapcsolatot egy közeli étteremmel, ők (ésszerű keretek közt) bármit be tudnak szerezni.

2010. dec. 20. 17:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2010. dec. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!